Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Знала сам да одем на гробље и на ГРОБУ неке бабе попијем девет чокањчића ракије": Весна Змијанац проговорила о свом највећем пороку

Весна Змијанац никад искреније о пороцима и алкохолу са којим је имала великих проблема

1703251474_Foto-Ataimages.rs-Vesna-Zmijanac2.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Весна Змијанац важи за једну од најуспешнијих певачица на домаћој јавној сцени, а данас у својој 65. години се поноси и улогом баке у којој се остварила два пута. Како је и данас веома ангажована и често наступа, певачица на све начине балансира између привтног пословног живота.

Прослављена певачица у младости је живела бурним животом, али је касније одлучила да се смири и повуче у своју викендицу на Букуљи. Весна је једном приликом открила да је конзумирала велику количину алкохола, али да то више не ради.

- Знала сам да одем на гробље на Букуљи, тамо седнем на гроб неке бабе и попијем по девет чокањчића ракије, а онда ме ухвати сан. Верујте ми, нема ништа тужније од пијане жене. И сама сам склона том пороку, за који оправдања нема, нити га тражим. Тужно је када жена свој јад и очај блажи алкохолом - признала је певачица.

- Изгубила сам много пријатеља у време кад сам пила. Било је људи који се нису слагали с тим и нису ми давали подршку, напротив. Свако ко ми је причао нешто за моје добро прошао је као бос по трњу јер нисам хтела да слушам. Мислила сам да сам најпаметнија и говорила сам: 'Ма шта ко мени има да прича шта ћу да радим у животу'. Свађала сам се с пријатељима кад год би ми скретали пажњу на тај гадан порок - рекла је Весна Змијанац.

- Нисам била свесна тога шта радим, а порок је склањао људе од мене. Знала сам, као млађа, да будем врло безобразна, да будем својеглава до те мере да сам мислила да је цео свет против мене, а није нико био - додала је певачица.

- Знате, ретко ће неко да призна да има проблем с неким пороком. Обично нам на то укажу људи из окружења, па се тргнемо или не. На крају сам схватила да морам да узмем ствари у своје руке, да се оканем свега што ми штети да не бих отишла у провалију. Онај ко је опијате измислио и направио, тај сигурно мрзи човека, мрзи све људе и себе самог. Наравно, никад се није дешавало да попијем толико да не знам где сам и шта радим, али и кад мало цугате више пута недељно и то је нека врста зависности - закључила је за Мондо.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas