Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знате ли чиме се млада певачица бавила пре певања? ''Сложила сам се са станарима, добро нам је дошло за плаћање режија''

Певачици Теодори Џехверовић увек је циљ био у животу да буде велика звезда, а може се рећи да је у томе и успела

1681813101_beogradska_zima_press_13122022_0006-ATA-Teodora-Dzehverovic.JPG
Фото: АТА
Oglas

Теодора ниже хитове, и једна је од најпопуларнијих певачица млађе генерације. Поред гласа, Теодора се може похвалити и својим извајаним телом, а неретко на друштвеним мрежама дели слике и из теретане где напорно тренира.

Ипак, ову младу певачицу живот није увек мазио. Заједно са својом мајком латила се најтежих послова само да би преживеле.

Гордана Џехверовић, мајка популарне певачице испричала је једном приликом да ју је сестра избацила из куће, због чега се са децом преселила у Панчево.

 

- Кад су сестре хтеле да ме пошаљу у лудницу отишла сам с децом у Панчево из Качарева и постала сам подстанар. Када сам ушла у зграду у коју сам се уселила, видела сам да је све прљаво и запуштено, па сам са Теодором решила да све то почистим. Убрзо након тога сам се договорила са станарима да то радимо редовно за плату, што нам је добро дошло за плаћање режија - истакла је Гордана, након чега нису изостали коментари твитераша.

- Теодора је била чистачица (пре популарности) - зачуђено су констатовали, а онда и похвалили њену борбу кроз живот.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas