· · Коментари: 0

Зорица Брунцлик о упознавању са Кемишем: "На почетку нисам могла да га смислим"

Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш имају један од најскладнијих бракова на естради

1661715495_96e30e08b4a251183fbe6bf7569f48203eeb0fa9.jpg
Фото: Ата имагес

Иако је Зорица Брунцлик одувек била скромна када је у питању њен изглед, чињеница је да је одувек привлачила пажњу и остављала велики утисак где год да се појави. Мада себе не сматра фаталном женом, многи се не би сложили!

- Ја сам та која оставља! Није то зато што сам ја фатална жена, него просто је тако. Искрено речено једино што ми је криво у овој каријери је што никада нисам словила за неку рибу. Ма никада! Знате оно када изађу па кад кажу за неку "Ова је најзгоднија на естради", мислим говорим о неком мом времену, не причам сада- признаје Зорица.

Осим на свој успех, певачица је поносна на своју породицу и супруга Кемиша. Неки сматрају да љубав у браку годинама избледи, али њих двоје су доказ да су сродне душе заувек заљубљене, па чак и након четири деценије љубави.

Прочитајте још: Оженио се син Миленка Заблаћанског: Иван срећу пронашао крај глумице (ФОТО)

- Увек сам говорила да је Мирољуб бољи човек од мене, међутим сада у последње време мислим да сам ја бољи човек од њега зато што је мене Бог наградио њиме! Када добијете такву комплетну личност, доброг човека и човека на кога можете да рачунате, да се ослоните, да вам буде и мама и тата, муж, пријатељ и друг, љубавник и брат, е онда сам сигурно много добар човек- тврди певачица.

Љубав на први поглед не мора увек да значи љубав за цео живот, а то сведочи и прича Зорице и Кемиша који и данас важе за један од најсавршенијих парова на јавној сцени,

- Мада морам да кажем да у почетку, жаргонски речено, нисам могла да га смислим. Много је био препотентан, шмекерица која је дошла из Немачке, згодан до бола, мада можда за мој укус мало мршав (смех). Једноставно, видела сам да је нкео ко је вредан пажње и свестан себе, али ми је у почетку љубио руку као тетки, имао младе девојка, а ја сам тад већ била старија. Није му падало на памет да се веже за жену која има троје деце- присетила се у емисији "Из профила".

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.