Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зорица Брунцлик открила какву је "лудост" учинила због свог супруга: "Натерао ме је да урадим"

Зорица Брунцлик, гостујући у једној емисији открила је, какву "лудост" је урадила због супруга

1659506568_zorica-brunclik.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/зорицабрунцлик
Oglas

Иако важе за један од најскладнијих брачних парова на естради, Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш,имали су разне трзавице у браку.

Прочитајте још: Филип Живојиновић фотографисао АЛЕКСАНДРУ ПРИЈОВИЋ У ДОЊЕМ ВЕШУ: Осванула слика на друштвеним мрежама (ФОТО)

У емисији "Гранд специјал", легендарна певачица је испричала да се једном приликом ошишала до главе због мужа.

- Због љубави сам се ошишала малтене до главе пошто ми је Кемиш рекао да то урадим. То је нека наша фаза, он је мени рекао да сам демоде и да постоји фризер за те модерн фризуре И ја одем и ошишам се - рекла је певачица и додала:

- Јао мајко, како је то било страшно, покајала сам се чим сам изашла из салона, а што је најгоре када ме је видео, он једва да је приметио. Џабе сам се шишала, сада то не бих урадила 6 пута да ми каже - додала је била певачица и открила да постоје ствари које је јако нервирају код супруга:

Прочитајте још: Овако му Сашка тепа: ЂОРЂЕ ЂОКОВИЋ и његова девојка на романтичан начин прославили годишњицу

- Не гаси светло уопште по кући. Ко шта ради, ја само идем и гасим светло за њим. Ја само гунђам, он говори како заборавља. Па не може годинама да заборавља, исти је проблем и данас - открила је певачица у емисији "Звезде Гранда, специјал".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas