Oglas
· · Komentari: 0

Zorica Brunclik otkrila kakvu je "ludost" učinila zbog svog supruga: "Naterao me je da uradim"

Zorica Brunclik, gostujući u jednoj emisiji otkrila je, kakvu "ludost" je uradila zbog supruga

1659506568_zorica-brunclik.jpg
Foto: Instagram prinscreen/zoricabrunclik
Oglas

Iako važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš,imali su razne trzavice u braku.

Pročitajte još: Filip Živojinović fotografisao ALEKSANDRU PRIJOVIĆ U DONJEM VEŠU: Osvanula slika na društvenim mrežama (FOTO)

U emisiji "Grand specijal", legendarna pevačica je ispričala da se jednom prilikom ošišala do glave zbog muža.

- Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te modern frizure I ja odem i ošišam se - rekla je pevačica i dodala:

- Jao majko, kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je video, on jedva da je primetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila 6 puta da mi kaže - dodala je bila pevačica i otkrila da postoje stvari koje je jako nerviraju kod supruga:

Pročitajte još: Ovako mu Saška tepa: ĐORĐE ĐOKOVIĆ i njegova devojka na romantičan način proslavili godišnjicu

- Ne gasi svetlo uopšte po kući. Ko šta radi, ja samo idem i gasim svetlo za njim. Ja samo gunđam, on govori kako zaboravlja. Pa ne može godinama da zaboravlja, isti je problem i danas - otkrila je pevačica u emisiji "Zvezde Granda, specijal".

BONUS VIDEO:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas