Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТЊА МОДА

5 модела папуча које су елегантније од сандала: Ево како да их носите (ФОТО)

Папуче се већ одавно не носе само у кући.

1624371641_papuce-1.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Lace & Lashes
Oglas

Папуче су обућа коју најчешће носимо у кући, на плажи или када је у питању нека кежуал варијанта.

Међутим, модни трендови се мењају, и сходно томе добили смо папуче које су елегантније чак и од многих модела сандала.

Прочитајте још: АНИМАЛ ПРИНТ за летњу сезону: Ево како да носите ОВЕ модне предаторе (ФОТО)

Каишчићи, анимал принт, кристали и бела боја биће апсолутни модни хит и ове летње сезоне.

Ако обучете фармерке и лагану белу кошуљу, предлажемо вам да их упарите са папучама чији ће каишчићи бити у црној или беж боји, са анимал принт детаљем. Ова комбинација биће идеална за вечерњи излазак.

Папуче са кристалима у дречавим бојама идеално ће се слагати уз лагане и једноставне летње панталоне и топ.

Прочитајте још: МЕТАЛИК САНДАЛЕ: Обућа која ће обележити лето 2021.

Ефектан накит у истим бојама даће бам ноту елеганције.

Ако носите елегантну хаљину, не морате обути само штикле или сандале. Идеална замена биће беле равне папуче, од којих вас сигурно неће болети стопала.

Папуче са бисерима нису само обућа већ и модни аксесоар уз који вам неће требати накит, као ни ефектна торбица.

Сатенске папуче у боји одишу стилом и елеганцијом. Могу се носити уз дуге сатенске хаљине, а изгледаће ефектно и уз исцепани џинс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas