· · Коментари: 0
МОДА

АНИМАЛ ПРИНТ за летњу сезону: Ево како да носите ОВЕ модне предаторе (ФОТО)

Анимал принт је пун погодак ако желите да изгледате шик, елегантно и модерно.

1623831983_Animal-print.png
Фото: Депозитфото

Поред шара леопарда, гепарда и тигра, постоје и други анимал принтови, који због својих боја и облика савршено иду уз вреле летње дане.

Представљамо вам змију у неон нијансама, зебру и жирафу, које својим бојама и шарама могу да парирају и овим дивљим мачкама.

Прочитајте још: Само за ОДВАЖНЕ: Леопард, зебра - права ЏУНГЛА на ноктима

Хаљине, сукње, панталоне, блузе и купаћи костими направљени у овим принтовима биће потпуни хит овог лета.

Уколико обучете неки комад гардеробе са шарама зебре, жирафе или змије, нећете погрешити.

Змијски принт у неон бојама

Змијски принт је један од пионира анимал принтова у модној индустрији. Из сезоне у сезону појављивале су се шаре различитих димензија, као и нијансе.

Најпознатије су свакако шаре у браон и црној боји, али оне су, попут леопард шара, због загаситих тонова, резервисане за хладније дане.

Прочитајте још: КРАВА принт се вратио: Носи се на ПОСЕБАН начин!

Током лета су популарне дречаве боје, па су многи модни креатори направили разне одевне предмете комбинујући зелену, пинк и жуту боју са змијским принтом.

Испоставило се да је ова комбинација боја и змијске шаре пун погодак, па вам саветујемо да набавите хаљину или купаћи костим са оваквим дезеном.

Класичан зебра принт

Црно-беле линије симболизују зебра принт, који због својих финих шара одише стилом и елеганцијом.

Прочитајте још: Да ли знате због чега зебре имају пруге?

Уколико сте љубитељ класике, и не волите да експериментишете са бојама, обуците једноставну црну или белу мајицу са сукњом или панталонама у овом принту.

Софистициран жирафа принт

Жирафа принт је интересантан због својих шара које изгледају као да су геометријски распоређене, и у томе је права чар, јер игра дезена и боја сваки одевни предмет у жирафа принту чини уникатним.

Прочитајте још: Мислите да вам НЕ стоји АНИМАЛ ПРИНТ? Можда га ПОГРЕШНО носите

Мини и миди хаљине у жирафа принту су заиста другачије од осталих.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.