· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Аца Лукас оптужио Лепу Брену да га је избацила из Звезда Гранда због намештаљки

Аца Лукас изазвао је општу пометњу са новом књигом "Ово сам ја" у којој је открио разна дешавања са естраде

1625660503_aca-lukas.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Фолк певач је измеђуосталог писао и о такмичењу Звезде Гранда из кога је, како је нагласио, избачен због намештаљки.

Прочитајте још: Махир Мулалић ухватио Марију Шерифовић под млазницама: "Шеки у бањи након Звезда Гранда"! (ФОТО/ВИДЕО)

- И данас ме људи питају зашто сам напустио жири 'Звезда Гранда'. Једноставно, схватио сам неке игре које ми се нису свиђале. Немогуће је да људи са слухом за некога ко зна да пева кажу да нема појма, или обрнуто - написао је Аца у својој књизи, преноси "Информер", и тврди који тренутак је био преломан да донесе овакву одлуку:

Аца Лукас тврди да су Звезде Гранда намештене

 У полуфиналу моје последње године у жирију било је очигледно да постоје намештаљке. Напустио сам снимање на пола емисије, па су ме убедили да се вратим. Пристао сам уз један услов: да само седим, ћутим и не гласам. Чуо сам после да је Брена говорила Саши да ме избаци, а он јој је одговорио: 'Како да га избацим кад је он главни?!' Избацио сам самог себе: остао сам и у финалу жирија, али сам опет само ћутао и нисам гласао.

Певач даље наводи да су га родитељи кандидата сачекивали испред студија, а да су неретко долазили и до његовог броја телефона.

- Мене су телефоном најчешће звале мајке. Не знам како су долазиле до телефона. 'Ја сам Миленина мајка. Сигурно сте је запамтили. Она је најлепша и најбоље пева.' Онда крећу похвале. 'Како је тачно њено име и презиме?', питам на крају разговора. Касније, када почне такмичење, без обзира како је девојка певала, од мене не добије глас. Никада нисам објашњавао осталим члановима жирија зашто нисам гласао за неку талентовану девојку. Нисам објашњавао јер су они знали разлог. Као што сам ја знао зашто неки чланови жирија дају глас тоталним дилетантима - наводи Лукас.

Лукас није прецизирао да ли су остали чланови жирија попуштали под молбама родитеља или су имали неку корист од тога што гласају за неког кандидата.

- Мени никада неко од родитеља није понудио паре (знају да сам скуп), јер осећају да сам непоткупљив. Не знам како су реаговали остали чланови жирија. Моја теорија гласи: поштени не пристану на понуђене услове, полупоштени не пусте неталентованог кандидата да прође, а непоштени пристану и пусте дилетанта да прође. То је тешко сакрити јер сви ми у жирију, ако ништа друго, имамо ухо - тврди Лукас.

Снежана Ђуришић демантовала је оптужбе Аце Лукаса

- Откад сам ја у "Звездама Гранда", није било намештања! Не бавим се тим стварима и сигурна сам да Аца Лукас није поменуо моје име. Ако је помињао продукцију, коју представљам, обратите се Саши Поповићу. Кад је реч о осталим члановима жирија, нема шансе да се ико бави тиме, то су само трачеви. Васпитана сам да не причам о другим људима! Аца је другар, лаф и овим путем га поздрављам - рекла је Снежана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.