Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕРКУР

До краја године ће многи комплетно ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ, јер их МАРС тера да пређу у АКЦИЈУ

Пред нама је "пик" ретроградног Марса, снажног астро-утицаја који даје печат овој години.

1603183785_dep.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Сунце у Ваги и Марс у Овну 14. октобра формираће егзактну опозицију (180 степени) на 21. степену ових знакова. Сада имамо врхунац циклуса (слично пуном Месецу) који је започео 2. септембра 2019, када су Марс и Сунце били у коњункцији (0 степени) у знаку Девице.

Прочитајте још: На удару су ЧЕТИРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Ретроградни МЕРКУР тражи ОПРЕЗ до 20. новембра

Хајде да се присетимо шта смо тих дана радили, о чему смо маштали, шта смо започели?

Већина нас ни у сну није могла да претпостави шта долази. Постали смо актери радикалне промене, личне и колективне. Свакако, ово није крај. Као у каквој доброј представи, постоји читав сплет корелација и аспеката који се међусобно "подгревају" у овом периоду.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

Истог дана (14.октобра), Меркур креће ретроградно са 11.40 степени Шкорпије и то траје до 3. новембра, када ће поново бити директан на 25.57 Ваге. Ретроградни Меркур није најсрећнији период када треба да урадимо неку практичну ствар, као што је уговор, куповина, путовање. Зато је сјајан за самоспознају и враћање на старе теме. Пошто се овога пута све дешава у Шкорпији, која је родно место скривених тајни, свесно пратите шта се дешава, да се Меркур не "одметне".

Четири планете и Сунце су створили запаљиву ситуацију и то траје месецима...
Месец је мало полудео
Месец је лична планета, представља емоције, па када направи аспекат са критичном тачком ми одједном "полудимо", а не знамо зашто. То траје неколико сати и онда се утицај смири, али, питање је да ли и ми можемо да се смиримо, или нам је пропао дан.

Марс и Сунце у опозицији биће истовремено у квадрату са Јупитером, Плутоном и Сатурном (Т-квадрат), што доноси велику тензију и запаљиву ситуацију. Када планетарна конфигурација траје неколико месеци, као сада, Месец има веома важну улогу, јер је непрестано активира и оживљава.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

У овом случају ради се о транзиту Месеца кроз кардиналне знаке, а они су и иначе активни, енергични, динамични и иницирају. Тако да је све "на квадрат". Месец је био у Овну 1, 2, 3. октобра, У Раку ће бити 9. и 10, у Јарцу 22 и 23. октобра и, на крају, оно најважније, млад Месец 16. октобра на 24. степену Ваге, дакле, у склопу Т-квадрата.

Млад Месец носи у себи енергетски печат и представља почетак једне нове фазе која траје месец дана. Са вишеструким квадратима он носи у себи сукоб који води ка акцији.

Долази до екстремне тензије младих и ауторитета, доћиће до промена...

Шта то значи? Јупитер, Плутон и Сатурн, који представљају систем, ауторитете, истовремено формирају квадрат са индивидуалистичким Марсом у Овну и младим Месецом у Ваги, што иницира покрет, промену, редефинисање судбине. Долази до екстремне тензије индивидуе насупрот систему.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Нови лидери
Може се рећи да смо сви заједно актери великог кармичког чишћења. Планете у Јарцу доносе велику реконфигурацију система и нову дефиницију лидерства - то треба да буду одговорни људи на које се може рачунати.

Човечанство је стигло до тачке од које не може да настави на исти начин. Из тог разлога владајућа структура је на мети велике агресије и одговориће агресивно, јер Марс у квадрату са Сатурном опасно тресе њихову позицију. Међутим, ствари се не дешавају саме од себе.

Марс у Овну не прави компромисе, већ осваја!

Директна акција је потребна, али није довољна, иако можемо деловати на колектив тако што ћемо протестовати против злоупотребе моћи и устати у одбрану истине. Кључ је у личној промени, када појединац не жели више да прави компромисе и успоставља контролу над својим животом.

Марс у Овну је борац, он не прави компромисе - он осваја. Он руши зидове. Свиђало се то нама или не, на колективном плану, лидери су наша слика и прилика. Освешћеног и ослобођеног човека не може да представља било ко. Ми смо на потезу.

Прочитајте још: Чувени АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА: Октобар ће бити пун КРИМИНАЛА, љубоморе, ТЕШКИХ РЕЧИ, али и невероватних ПРЕОКРЕТА

Ово је година када треба направити промену, многи од нас имају унутрашњи осећај - немам шта да изгубим, ако не урадим сада, када ћу? Није време да чекамо да видимо шта ће да буде, да идемо на сигурно. Нема ништа горе него да се заглавимо у унакрсној ватри насред раскрснице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas