Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 17. МАРТ: Ваги непланирани трошкови, а једном знаку цветају руже у љубави (ВИДЕО)

Јарчеви не позајмљујте новац!

1615802449_Ljubav.png
Фото: Депозитфото
Oglas
 

ОВАН

Добијате поклон од партнера. Одличан је тренутак да привремено закопате ратне секире и размислите о путу на коме бисте решили своје неспоразуме. Ако пропустите ову прилику, нову ћете дуго чекати. Будите опрезни на улици, а нарочито у саобраћају.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

БИК

С једне стране имате вама надређене људе, а с друге стране оне који су испод вас и чекају ваш потез од кога зависи њихова судбина. Да бисте свима удовољили, морате поштено одмерити. Будите одлучни, ваш осећај за правду ће победити.

Бик мора поштено да одмери и буде одлучан.

БЛИЗАНЦИ

Ако сте у зачетку новог пројекта, овај дан вам може донети могућност да једну фазу приведете крају. Упркос томе што сте много очекивали и својим превеликим амбицијама ометали реализацију, сада пристајете на компромис и настављате даље.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

РАК

Можете упасти у сукобе и проблеме са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се додатно не ангажујете и предузмете одлучујуће кораке. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите.

Рак се сукобљава на послу, Лав постаје неодговоран, а Девица је поново самоуверена.

ЛАВ

Ваш однос према обавезама изгледа превише опуштен. Обављајте посао одговорније и без сувишне приче. Ретко ко зна да је ваша шаљивост, уствари, одбрамбени механизам, јер не умете на други начин да сакријете страхове и тензију.

ДЕВИЦА

Враћа вам се самоувереност и оптимизам. Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и поново покренете активности са људима које сте пре извесног времена елиминисали. Ваша убедљивост може донети резултате ако будете у свему искрени.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

ВАГА

Непланирани трошкови вас избацују из равнотеже. Не разумете због чега, иако сте ангажовани до изнемоглости, не можете финансијски да саставите крај с крајем. Није проблем у малом приливу новца већ у вашем пређашњем трошкарењу.

Вага добија непланиране трошкове, Шкорпију зову да решава проблеме, а Стрелац је немиран...

ШКОРПИЈА

Укључују вас у сва дешавања која су око вас. Осећај да сте позвани да реагујете на све је резултат вашег пређашњег уношења у туђе проблеме. Иначе вам то не смета, али сада сте уморни. Не љутите се, размислите колика је ваша одговорност у свему томе.

СТРЕЛАЦ

У мисли вам се увукао неки немир, никако да одгонетнете шта је то што вас мучи. Тензија вас онемогућава да сагледате ситуацију у реалности, па је најбоље да одагнате тешке мисли и дан проведете с пријатељима, забављени дружењем и ћаскањем.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

ЈАРАЦ

Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након касније изненадити неповољни детаљи које нисте схватили на време. Најбоље је да трошкове сведете на минимум и уведете краткотрајну оштру штедњу.

Јарчеви, не позајмљујте новац. Водолије, не окупљајте негативне особе око себе.

ВОДОЛИЈА

Ако бисте рационално анализирали своју позицију, признали бисте да она и није толико лоша. Проблем је у томе што сте склони кукању и критиковању, па такве људе окупљате око себе. Слушајући околину упадате у песимизам који, уствари, уопште није ваш.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

РИБЕ

Однос с вољеном особом не иде онако како бисте желели. Можда вас је она помало размазила па сте без свесне намере ушли у улогу жртве којој је све допуштено. Другој страни таква атмосфера може досадити, а када то освестите биће прекасно.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas