· · Коментари: 0
ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП

Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Март ће бити одличан за Бикове, Стрелчеве, Шкорпије, Водолије, али и Лавове.

1614684351_astronomical-clock-408306_1280.jpg

Ован

У марту можете рачунати на новчани добитак кроз посао. Понуде ће пристизати са разних старна. Савет је да обратите пажњу на понуду пријатеља. Кроз тај посао може да се оствари ваш прави потенцијал. У почетку вам можда неће потпуно одговарати понуда. Пустите да преноћи, немојте реаговати на прву лоту. Потписивањем тог уговора следи вам озбиљан новачани добитак.

Прочитајте још: Симбол СВАСТИКЕ није настао у нацистичкој Немачкој, већ у РУСИЈИ и имао је потпуно друго ЗНАЧЕЊЕ

Бик

Бик треба да све идеје које му долазе стави на папир. Имате озбиљну подршку планета у марту, али је битно да схватите да конкуренција није слаба и да не улазите у раправе и оговарања. Ако предузмете ове мере упсех вам следи.Пожељно би било да новац усмерите у комерцијалне послове. С друге стране ваша конкуренција вас посматра, то не треба да вас брине. Само се покрените.

Бикови покрените посао, мудро и паметно.

Близанци

За вас је савет да у овом месецу поведете рачуна како и колико новца трошите. Само тако ће те имати јасан увид у право стање финансија. Приход вам предстоји и увећање истог ако се придржавате наведених савета. Постоји могућност да добијете нове пословне понуде које ћете да интегришете са тренутним послом. Да овај план спроведете у дело биће потребно да узмете финансијски кредит од банке. Савет и смер како и шта даље вам могу дати искусније колеге чији је савет злата вредан. Срећно.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Рак

Вама ово пролеће као да одузима енергију. Највише це вам се одразити на љубав. Упали сте у летаргију и пратнер то осећа. Било би пожељно да са њим отворено попричате. Једино тако ћете знати на чему сте. Ако нешто не иде онда не треба силити.Љубав је двосмерна улица не заборавите то.

Посао цвета када човек даје све од себе Фото: Депозит

Лав

Имаћете додатни приход у вези посла који је био понуђен средином прошле године. Ви тада ту понуду нисте ни узели у разматрање. Сада је опет ту испред вас. Савет је да прихватите понуду и да одвојите један део новца како би кроз тај посао новац удвостручили. Постоји могућност пресељења у други град због овог пословног плана.

Лав се сели у други град?

Девица

Март вам није наклоњен по питању љубави. Проблеми и расправе куцају на врата. Поред сукоба са партнером предстоји вам и расправа унутар породице. Ово пролеће је припремило за вас велико емотивно чишћење. Како сте осетљиве природе немојте се плашити да свој став и мишљење изнесте јасно и прецизно. После кише увек дође сунце.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

Вага

Вама ће овај период бити избалансиран по питању финансија. Тренутна ваша позиција вам доноси довољан финасијски приход. Тачно знате колико можете да очекујете. Звезде вам поручују да у марту мозете да очекујете подршку колега које су некада биле "против вас". Они тада једноставно нису разумели ваше идеје и циљеве. Сада су ту и ви прихватите њихову сарадњу.

Шкорпије, већа сума новца куца на врата!

Шкорпија

Све идеје које вам се мотају по глави од почетка године сада треба да пристуоите њиховој реализацији. Сада вам универзум поручије да се ваше идеје могу остварити. Нећете постати буквално милионер али вам велика сума новца куца на врата. Водите белешке јер постоји могућност збрке у папирима. То је пролазног карактера. Само напред!

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Стрелац

Како је кренула пословна година вама се само отварају нова врата. Тако ће бити и у марту. Тачно ћете знати где да се обратите за нова средства или подршку. Пратите кретање новца до друге недеље марта и тада ћете затворити финансијску конструкцију. Она ће вам се вишеструко исплатити у наредном периоду.

Прочитајте још: Венера и Плутон: Фатална привлачност, опсесивна љуба и врхунски СЕКС

Јарац

Имате утисак када је љубав у питању да дајете максимум од себе а да партнер то не примећује. Или још горе као да се то подразумева. Вас таква енергија и очекивања других људи исцрпљује. Имате осећај као да сте стигли до зида. Савет је да не доностите још увек велике одлуке. Сачекајте мало, повуците се у страну и само посматрајте. Људи ће се сами показати..Тада доносите одлуке.

Стрелцу све иде од руке, Водолији људи једу из руке, а Јарац и Рибе неће имати среће у љубави.

Водолија

Пословно финас.каријера вам је скоро па савшена. Људи вам просто једу из руке. Све очи су упрте у вас и сви би да сазнају тајну. Око 7 марта неколико веома вазних особа ће ступиту у контак са вама. У наредне две недеље успећете да реализујете вас бизнис план до краја. Ваши надређени су одушевљени, али вас опет мало чудно гледају као да анализирају ваше методе рада.

Прочитајте још: Нумеролошка прогноза за март: Од великих одлука до живота као БАЈКА

Рибе

У току марта месеца ви ћете имати лични осећај самоће и туге. Вама је љубав покретач свега. Како сте најинтуитивнији знак хороскопа онда и јесте тако. Околина вас не разуме и сматра да преувеличавате ствари. Однос са партнером на прву лопту изгледа ок. Међутим, ви знате да су неке ствари и односи остали недоречени. Пустите партнера да он први покрене разговор. Тада ћете тачно знати шта партнер мисли а ви цете знати које одлуке да донесете.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.