Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

Имајте ОТМЕН ДОМ помоћу 8 једноставних трикова (ФОТО)

Прави избор боја, мебла и детаља учиниће да ваш стан изгледа отмено и са добрим укусом.

1602247228_Depositphotos_43903739_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Планирате да уредите ентеријер модерно, практично и желите да додате ноту елеганције? Уз следећих 8 одличних савета и скроман буџет то и можете да урадите! Ево, шта саветује дизајнерка Шерил Ајзен која су то златна правила.

Три је магичан број

Шерил саветује да собу украсите неким "wоw" детаљем! Три модерне уметничке слике из три дела нису најјефтинији детаљ, али можете их сами направити! Пронађите на интернету уметничку слику из три дела, одштампајте их у највећој величини и купите одговарајуће рамове.

Велики тепих

Велики тепих за велику собу! Уколико живите на малом простору и потребни су вам савети да бар визуелно проширите просторију, ево шта саветује дизајнерка: Неутрална палета боја, огледала иза софе и огромни чупави тепих учиниће да васа мала соба добије на величини! Овде погледајте прелепе шарене тепихе за дом.

Прочитајте још: ЛЕЊИВЦИ позивају да се ЛЕЊО ЛЕГНЕ НА ЊИХ!

Мање је више

Препуне полице ситница и књига неће допринети да ваш дом изгледа отмено и уредно. Дизајнерка предлаже да као што сређујете себе и трудите се да не претерате исто тако урадите и са домом. Полице са понеком књигом или вазом делују отмено и скупо. Не заборавите да ти пробрани комади буду различите боје и облика како не би било монотоно. Дизајнерка саветује да уколико имате празан угао у стану, једноставно ставите омиљену столицу и направите кутак за читање.

Неким детаљем одредите фокусну тачку

Свакој соби је неопходна фокусна тачка, саветује дизајнерка. Уколико још увек у дневном боравку немате неки упадљиви детаљ који ће приметити сваки ваш гост, одмах то морате променити. Дизајнерка предлаже велико сликарско платно изнад софе у дневном боравку. Не морате потрошити велику суму новца на ово, већ замолите неког пријатеља уметника или погледајте у оближњој галерији, сигурно ће се наћи нешто по вашем укусу и буџету. Један овакав детаљ освежиће вашу собу и не морате бринути за друге детаље.

Прочитајте још: Морнарско плава и тапете за стварање ЕЛЕГАНТНОГ ДОМА

Један зид у тамнијој нијанси

Најјефтинији начин да некој досадној просторији за један дан дате изглед отменог француског будоара јесте да акцентујете један зид у тамнијој боји или да га пректијете јутиним тапетама. Овако необичан и наглашен зид даће соби топлину и скупоцен изглед.

Осветљен простор

Уколико сте један од срећника којима је дом окупан светлом, на добром сте путу ка модерном дому.  Светли простори су синоним за елеганцију и отменост, али како не би били досадни освежите их занимљивим јастуцима, добра идеја су црно-бели са необичном текстуром.

Прочитајте још: Како да учините ваш дом СВЕТЛИЈИМ, а да не потрошите пуно

Контраст

Уколико сте пратили наша упуства и опремили дом у неутралној палети, великим теписима и свим оставим остало је тај простр зачините необичним елементима. Ево шта дизајнерка прелдаже да направите у својој соби: Ако вам је спаваћа соба у белим нијансама, направите узглавље на кревету у тамнијој нијанси која ће освежити и направити контраст целој просторији.

Различити стилови

Цхерyл обожава да уреди простор у неутралним бојама, додајући боје, текстуре и детаље. Њена омиљена шема боја је комбинација беле, сиве и беж нијансе. Такође воли да меша различите форме као на пример две беле столице од којих једна припада модерном дизајну, а друга стилском.

Прочитајте још: Полако извлачимо ВУНЕНЕ ЏЕМПЕРЕ ИЗ ОРМАРА: Овако се најбоље ПЕРУ и СУШЕ

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas