· · Komentari: 0
NAMEŠTAJ

LENJIVCI pozivaju da se LENJO LEGNE NA NJIH!

Dizajneri su osmislili zaobljene forme, poput polumeseca koji grle stočiće...

1601626622_Depositphotos_2212188_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ukoliko planirate da napravite promene u svom domu i upravo tragate za komadima nameštaja kojima biste osvežili životni prostor, zašto ne biste isprobali jedan od ovogodišnjih trendova - zaobljene forme.

Pročitajte još:  Da li ste HORDER? Bolest savremenog doba, a najčešće se javlja kod žena - ovo su SIMPTOMI

Kada je reč o stočićima, to i nije neka novost, jer okrugli nikada i nisu izašli iz mode. Ali, sasvim je druga priča sa sofama i foteljama.

Inspiracija su šezdesete godine 20. veka.

Domove najčešće krase trosedi i dvosedi pravih, oštrih linija i “ukockane” fotelje. To će se, sva je prilika, sada malo promeniti, jer su nam se zakrivljeni oblici vratili.

Asimetrija mekših oblika je udobna! Foto: Depozit

Inspirisani su šezdesetim i sedamdesetim godinama prošlog veka, ali su dobili moderniji izgled.

Mekše forme izazivaju da se legne na njih...

Takvi su tapacirani komadi poput sofa, “lenjivaca” i klupa kojima posebnost daju asimetrija i talasaste ivice. Ove, mekše forme, prosto pozivaju da na njima provedete što više vremena u prijatnom razgovoru sa prijateljima i najmilijim osobama. U pitanju je dizajn koji u dom unosi nežnost za kojom žudimo.

Pročitajte još: Iz kupatila ODMAH izbacite crvene elemente! Evo koje boje po FENG ŠUIJU morate imati u prostorijama

Dizajneri su, vodeći se time, čak osmislili zakrivljene sofe na kojima nijedna stranica nije prava! One se, poput polumeseca, smeštaju u uglove dnevnih soba, ostavljajući utisak da grle obližnji stočić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.