Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОСОБИНЕ У БРОЈЕВИМА

Име и презиме нису случајност: Сазнајте шта ваше име говори о вама

Нумеролози тврде да је тајна имена и презимена у једноцифреном броју који говори каква смо особа и колико смо друштвени

Depositphotos_76226761_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Иако га испрва нисмо сами бирали, наше лично име и презиме носе посебну симболику и много тога откривају о нама. Нумеролози тврде да је тајна имена и презимена у једноцифреном броју који говори каква смо особа и колико смо друштвени.

Прочитајте још: Тихи сте или пуни самопоуздања? Ваша сатница рођења све говори

Када се збир имена и презимена сведе на једноцифрену бројку, добили смо број имена који објашањава нечију друштвену интеракцију.

Потребно је да напишете своје име и презиме, а потом да сваком слову придружите један број и саберете бројеве. Када добијете двоифрени или троцифрени број, разложите га на једноставне једноцифрене бројеве и сабирајте све док га не сведете на једноцифрен број, од 1 до 9.

Свако слово има свој број
1 - А, И, Ј;2 - Б, К, Р;3 - Ц, Г, Л, С, Ћ, Ч, Ш, Љ;4 - Д, М, Т, Ђ, Д, Ж;5 - Е, Х, Н, Њ, X;6 - У, В;7 - О, З, Ж;8 - Ф, П 

Значење бројева 

1. Особа која има овај број је јака, понекад чак и егоиста. Има високу интелигенцију, предодређена је на срећу. Живахна је, али понекад због осећаја ђелује растројено. "Јединице" су одлучне и амбициозне.

2. Овај број носи срећу и задовољство, ради се о дарежљивој и страственој особи. То су осећајне особе, сентименталне и јако романтичне. Неке су срамежљиве и помало плашљиве.

3. Ово је узвишени број и особа која га има је често предодређена на велике ствари. То су веома интелигентне особе, продуховљене, те често као да имају треће чуло. Оне неке ствари знају унапред и предосете их. "Тројке" су у суштини оптимисти, брбљиви и веома креативни.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

4. Овај број представља солидарност, обавезу, потпуну заокупљеност особе која га носи. Такве особе су професионалци. То су комплексне особе, изврсни пријатељи, партнери, деца, родитељи. На њих можете рачунати. Они су добро организовани, опрезни, али им некад недостаје самопоуздања.

5. Друштвене особе, прави светски путници. Воле слободу, дружење, кретање. Њима најбоље одговара живот у великом граду, посао у којем ће комуницирати с пуно људи. Осим лакоће у комуницирању одликује их што су живахни, весели и знају уживати у животу.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

6. Овај број је везан уз посао, такве особе су способне, увек добро припремљене, организоване, често интелигентне. Одговорни су родитељи, а леже им професорска занимања. Понекад могу бити нетолерантни.

7. Овај број се често веже уз музе и њихова уметничка надахнућа. Особе овог броја уметничке су душе. Дефинитивно се међу њима крију највећи уметници. Поред смисла за лепо, ове особе су често и физички врло доброг изгледа. Неке "седмице" воле самоћу.

Прочитајте још: Да ли знате који су главни бројеви у нумерологији? Постоје само ТРИ, а имају посебно значење

8. Ово је кармички број, често особе овог броја живе другачије, скоро други живот. Смирени, често повучени, свој приватни живот и мисли држе за себе, скривају од околине. Често су обавијени велом тајне.

9. Ове особе требају пуно простора, воле авантуре, ризик. Оне уживају у животу. Често су револуционарни, посебни, другачији и дижу глас за реформе, за нови начин живота, увек желе промене, нешто другачије и нешто ново.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas