Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
емотивна веза

Изненађујуће је то око чега се велики број ПАРОВА СВАЂА

Помислили бисте да је у питању неискреност, неверство или нешто томе слично.

1605444807_Depositphotos_11185618_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Али не у питању је нешто сасвим друго. Испоставило се да чак ни новац ни љубомора нису толико високо на лествици ствари око којих се савремени парови најчешће свађају. Истина је да љубавни односи често знају да буду турбулентни. Они подразумевају много компромиса и разговора. Понекад ствари оду у погрешном смеру и долази до раскида везе, па чак и развода.

Оно што је невероватно је заправо чињеница око које се парови у данашње време највише свађају. Према најновијим истраживањима најспорнија тема између партнера тиче се одлуке о вечери! Статистике говоре да више од 50 % парова зна да следи свађа када се постави питање – шта желиш за вечеру? Ова врста проблема проузрокована је у последње време све више и чињеницом јер велики број парова наручује храну у виду доставе на кућу адресу. Уместо да олакша доношење ове одлуке чини се да већи избор различите палете хране он лине представља све већи проблем.

Прочитајте још: Жене ВАРАЈУ из три разлога, а први је потпуно БИЗАРАН и логичан!

Да ситуација буде још проблематичнија парови се свађају око тога ко ће покупити храну при враћању са посла, као и колико хране уопште треба да буде купљено и да ли је то исплатива инвестиција. Случај с друге стране није ништа једноставнији ни са особама које нису у сталној вези (или браку). Више од 60 % испитаника изјавило је да би разматрало одлазак на вечеру само са особом која има сличан укус као она. А чак 17 % њих је рекло да би раскинуло везу са особом која има потпуно другачије преференце према храни у односу на њих, чак и да је у питању милионер!

Где је заправо проблем?

Сличан укус по питању хране, чини да се осећамо повезанима. Будући да је храна битан део живота сваког од нас, важно је не само шта једете, већ и кад и колико, а наравно и са ким.

Прочитајте још: Ствари које партнерима убијају жељу за СЕКСОМ

Када две особе деле сличан укус када је храна у питању, живот им је далеко једноставнији и слађи. Једно друго тада имате прилику да изненадите нечим у чему сте сигурни да ће дата особа уживати. Заједнички оброци у току дана, у којима обоје уживате дају вам прилику да разговарате и надокнадите време које проводите раздвојени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas