· · Коментари: 0

ЛАНА ДЕЛ РЕЈ: Музичка сензација која је одједном НЕСТАЛА са сцене, погледајте како сада изгледа (ФОТО)

Обрисала друштвене мреже и повукла се у илегалу

1669708721_profimedia-0273810403-Lana-del-rej-profilna.jpg
Пхото: Профимедиа

Лана Дел Реј (37), била је права сензација када се појавила на музичкој сцени. До тада су сви радили нешто већ виђено, а онда се појавила она- другачијег изгледа, мазног гласа, упечатљивих мелодија и текстова. Њена меланхолија у гласу и музици, као да говори о неком прошлом времену, о незаборавном лету које се никада више није поновило. На својих пар албума, ова талентована америчка кантауторка, донела нам је хитове попут ''Суммертиме саднесс'', ''Wест цоаст, ''Yоунг анд беаутифул'', ''Борн то дие''.

А онда је ођедном нестала. Многи се питају где је сада и шта ради?
Недавно су се појавиле слике где се Лана појавила у опуштеном издању како шета улицом , са кафом у рицу. На себи носи кратак шорц и дуксерицу, а своју дугу кестењасту косу уплела је у плетеницу. Приметан је вишак килограма, јер је од раније упамћена њена витка фигура, коју је са својим ретро-стилом, сјајно носила.

Прочитајте још: УЈЕДИЊЕНИ ПОНОВО: Да ли ће се принц Вилијам и принцеза Кејт сусрести са Сасексовима током посете Америци, ове недеље?


Иначе, право име музичарке је Елизабет Вулриџ Грант, и рођена је на Менхетну, Њујорку. Њена музика се бави потрагом за трагичном љубављу, гламуром, и њом провејава поп култура 50их и 60тих. Добитница је многих музичких награда. 
Од своје ране младости она је имала проблема са алкохолизмом, те је већ са 14 година послата у 'Кент школу' на одвикавање од алкохолизма, од стране својих имућних родитеља. Како је једном приликом изјавила, одувек је преокупирана мишљу о смрти, као и њеном улогом у осећању анксиозности и отуђености:
- Када сам била веома млада, била сам преплављена чињеницом да ће ми родитељи, као и сви које знам умрети једнога дана, као и ја. Имала сам такорећи филозофске кризе. Неко време сам била несрећна. Упадала сам у много невоља. Пила сам пуно. То је био тежак период мог живота.

Прочитајте још: Позната манекенка и глумица проговорила о тешком животном периоду: "Сањала сам те синоћ, била си жива"

Лана је неко време била активна на друштвеним мрежама, али је онда решила да своје профиле угаси. Том  приликом је своје пратиоце обавестила следеће: 
- Желим да вам се из срца захвалим, хвала вам, за то што ћете наставити да ме видите кроз музику. Увек је важно да будете сведоци, али  је такође важно само да вам сведоче блиски људи које познајете и којима верујете, додала је она.

- За сада, мислим да ћу само задржати свој круг мало ближе, и наставити да развијам неке друге вештине и интересовања.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.