Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
љубавне везе

Мале ситнице могу много да промене ваш однос са партнером

Без сталних напора, ви и ваша вољена особа бисте на крају могли да се нађете у великој петљи понављајућих проблема, окружени рутином која ће вас на крају раздвојити.

1606225429_Depositphotos_211688070_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Међутим, све то можете спречити ако се на дневној основи само мало потрудите. Здрава веза је она која се заснива на поверењу и сигурности, због чега су мале ствари довољне да љубав остане јака. За разлику од великих гестова који се практикују једном годишње, мали тренуци нежности, љубави и пажње ће вашој вољеној особи показати колико вам она значи – сваког дана.

Обратите пажњу на мале ствари

Лако је превидети ситнице попут јутарњег пољупца, поздрава или загрљаја. Међутим психолози тврде да су управо они најважније ствари којима треба да посветите пажњу у току дана. Уживајте у њима. Дозволите себи да застанете (шта год да радите) и да кажете свом партнеру да га волите. Загрлите га снажно и пожелите му лаку ноћ. Јер магично је осећање спавати крај неког кога искрено волите.

Прочитајте још: Пет питања за жене: Ово ће помоћи да боље разумете себе и побољшате свој брак!

Постављајте питања уместо претпоставки

Без обзира колико дуго сте у браку / вези и колико мислили да познајете своју вољену особу, никад не треба да се служите претпоставкама. Врло је опасно тврде психолози претпостављати шта неко други мисли, јер то често доводи до неспоразума и повређених осећања. Једноставнија и практичнија варијанта је постављање питања.

Зауставите се пре него што кажете или урадите нешто што не бисте желели.

Ставите паузу

Ако приметите да се ствари отимају контроли док разговарате о нечем важном са вашим партнером, препоручљиво је да искористите Тиме – Оут карту. Зауставите се пре него што кажете или урадите нешто што не бисте желели. Реците партнеру да ћете разговор наставити када будете смиренији, и када мало боље размислите о целој ствари.

Прочитајте још: ДОКАЗАНО: Мушкарцима је ова особа најважнија, а то нису његови другови

Разговарајте

Комуникација није важна само на почетку везе, већ и након деценије проведене у заједници (и више наравно). Разговајате са својим партнером у току дана, о свему, не само о актуелним светским темама. О својим осећањима, страховима, тежњама, очекивањима, плановима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas