Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВАСПИТАЊЕ

Меган започела нови бизнис, а Аустралијанци јој се смеју (ФОТО)

Меган Маркл је најавила да ће објавити књигу за децу под именом "Клупа", али јавност то није добро примила.

1620202242_hm.PNG
Фото: Pinterest/ screenshot CBC News: The National
Oglas

У књизи "Клупа" Меган је писала о посебној вези која се развија између оца и сина, Харија и Арчија. У књизи пише о својој перспективи, односно о томе како је као мајка посматрала ову топлу везу оца и сина. Међутим, ни овај њен бизнис није прошао без критика.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Војвоткиња од Сасекса шта год да почне да ради дочекају је "на нож"! Она је, до сада, променила 11 занимања, а пошто је са Харијем напустила Велику Британију у САД је одлучила да позајми глас у цртаном филму, ради као продуцент, успешно је продала столице на којима је дала интервју за Опру, а сада планира да се опроба као дечији писац.

Поред књиге, Меган објављује и аудио књигу!

Међутим, у Аустралији, која и даље припада енглеској краљици, нису са одушевљењем примили ову вест. У емисији "Australia Today" Алисон Лангдон није се похвално изразила о новом бизнису глумице серије "Одела". Алисон је упоредила књигу војвоткиње од Сасекса са осталим дечијим ауторима и закључила је да је квалитет далеко од Роалда Дала или Џеј Кеј Роулинг.

И Чарлс је писац!
Принц Чарлс је написао причу "Старац Лохнагара" и објавио је збирку прича које је причао млађој браћи. Сара Фергусон, прва "црна овца" породице такође је објавила књигу дечијих прича!
Замислите глас Меган док возите кола са дететом!

Алисон је критиковала баналне реченице у књизи, а запитала се и како ли ће звучати аудио књига, пошто Меган планира и то да уради!

- Да ли можете да замислите ишта боље? Замислите сцену, мама кува или вози, а дете ужива у високоумним реченицама и боји гласа Меган Маркл - рекла је саркастично водитељка, мајка двоје деце. 

Прочитајте још: Месечни хороскоп 1: ОВАН нека увуче рогове, Близанце ће издати вољена особа, а Девица нека закључа новчаник

Књига је уствари развијена прича од поеме коју је Меган написала Харију за Дан очева.

- Сумњам да војвода и војвоткиња један другом у слободно време пишу поезију. Замислите их како пишу песме - рекао је Карл Стефановић, други водитељ и цео студио се смејао.

"Моја жеља је да се свака породица нађе у овој књизи", написала је Меган.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas