Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕАЛНО

МИЛИОНЕР ОТКРИО: Ово је НАВИКА која вас спречава да постанете БОГАТАШ

Одговор лежи у менталном склопу.

1605105240_T.-Eker.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Миндваллеy
Oglas

Оно што разликује изразито богате људе од просечних увелико лежи у менталном склопу. Богати људи углавном размишљају другачије, понашају се и бирају другачије од нас.

У делу "Тајне ума милионера", аутор Т. Харв Екер каже како постоји једна само наизглед безопасна навика коју имају "обични" људи, а од које богати зазиру, а то је да се волимо жалити.

Приговарати о свему је сигурно најгора ствар коју можете чинити свом богатству.

Прочитајте још: Најбогатији човек на свету саветује како да преживите са 200 динара дневно

Екер, наиме, тврди да нас приговарање наводи да се фокусирамо на оно што није добро са нашим животима, уместо да време користимо да се обазиремо на оно што може успети, и да заправо позитивне ствари привлаче позитивне резултате.

Какве су вам мисли, закав вам је живот!

- Када се непрестано жалите, као да дозивате негативне ствари у свој живот - сматра он, а још нешто што утиче на наш финанцијски успех јесте окружење, тачније - пријатељства и везе које имамо.

Фото: Депозит

Стив Сиболд, милионер који је интервјуисао преко 1.200 богаташа, закључио је да су богати пуно избирљивији у одабиру људи са којима се друже, и да ти одабири имају утицај на њихово богатство.

Прочитајте још: Да ли ће ЏЕФ БЕЗОС постати ПРВИ СВЕТСКИ ТРИЛИОНЕР? Он је НАЈБОГАТИЈИ ЧОВЕК НА СВЕТУ (ВИДЕО)

Екер има слично виђење када говори о негативној енергији коју привлачимо када се жалимо, јер не можемо да останемо  позитивни ако смо окружени људима који се стално жале и којима је "све тешко".

Престаните да се константно жалите!

Исто тако, с временом се навикнете на тај смер размишљања, па се уловите како и сами чекате свој ред да почнете са својим приговорима о властитом животу.

Прочитајте још: Овај ПРОФЕСОР постао је МИЛИОНЕР: Да ли бисте знали одговор на последње ИСТОРИЈСКО ПИТАЊЕ (ВИДЕО)

- То је круг у који се лако упадне - закључује Екер и поручује да ако нам треба финансијски преокрет и желимо да напредујемо, морамо престати да се жалимо.

- Морате бирати своје мисли и речи, и подсећати се да сами креирате свој живот - сматра Екер.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas