Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НА ЗЕЛЕНОМ ТЕПИХУ У ЗЕЛЕНОЈ ХАЉИНИ: Кејт Мидлтон ЗАСЕНИЛА Америку својим модерним изгледом (ФОТО/ВИДЕО)

Принцеза од Велса зна да модом може послати снажну поруку

1670059094_profimedia-0741972205-Kate-i-Wiliam.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas


На синоћној додели 'Еартхсхот Призе' награда у Бостону, Кејт је блистала у модерном издању! Она је овом приликом обукла дугу, елегантну хаљину светло зелене боје, откривши рамена, што и није чест обичај, судећи по строгим правилима облачења у краљевској породици.
Нема сумње да будућа краљица изгледа веома модерно, попут Холивудске глумице, док корача зеленим тепихом, који чини одличну сценографију уз њен стајлинг.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон очарава Америку: Ново елегантно издање принцезе (ФОТО)

Начин на који је Кејт одабрала хаљину, говори доста. Наиме, уместо да купује нову хаљину за овај свечани догађај, она се одлучила на потез којим промовише одрживији и приступачнији начин облачења. Она је своју прелепу зелену хаљину- изнајмила.
Према недавном извештају, изнајмљивање одеће смањило је производњу одеће за 1,3 милиона комада од 2010.године ( у том процесу је уштеђено 67 милиона галона воде и 44,2 милиона фунти емисије угљен-диоксида). 

Овом приликом, принцеза од Велса је одабрала зелену боју, која осим што јој одлично пристаје, такође и шаље поруку о битним питањима планете Земље и екологије.

Прочитајте још: Добила је име по "НЕБЕСКОЈ ЗВЕЗДИ", а у филму Емира Кустурице, Никол Кидман није глумила због једне ствари

И коначно, Мидлтон је свај изглед заокружила дугом бујном косом у таласима, као и накитом који има своју симболику. Носила је смарагдну огрлицу са дијамантима, и минђуше, а све је некада припадало принцези Дајани. На ногам је имала сребрне ципеле на штиклу, прекривене сјајним каменчићима. Уједно, Дајана је била последња особа која је носила титулу принцезе од Велса. Док Кејт наставља да улази у своју нову улогу, све чешће носећи Дајанине комаде накита, као да упућује суптилни наклон вољеној Вилијамовој мајци и 'принцези народа'.

Принц Вијијам се овом приликом определио за елегантни тамни сако од плиша, црне панталоне, свечану белу кошуљу и лептир машну, и
оставио светла позорнице својој супрузи, која је заиста блистала.

 

Фото: Инстаграм принтсцреен/ тхепринцессофwалессртyле

Принц Вијијам се овом приликом определио за елегантни тамни сако од плиша, црне панталоне, свечану белу кошуљу и лептир машну, и оставио светла позорнице својој супрузи, која је заиста блистала.

 

БОНУС ВИДЕО:  

                                 

 

                                    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas