· · Коментари: 1
СРАМОТА!

Ураганке се ИЗБЛАМИРАЛЕ у квизу знања: О њиховом одговору бруји Србија! (ВИДЕО)

Певачице нису бриљирале у питањима о познатим личностима.

1620635190_Untitled.png
фото: Принтскрин/Јутјуб/ RTS Prikazuje

Представнице Србије на овогодишњем такмичењу Еуросонга биле су гошће у квизу "Ја волим Србију".

Певачице Ивана Николић, Сања Вучић и Kсенија Kнежевић чиниле су један тим, док су у другом тиму били њихови сарадници, међу којима је био и Дејан Милићевић.

Певачице се нису најбоље снашле током погађања познатих личности.

Добра атмосфера била је током целе емисије, а када је дошао ред на погађање знаменитих личности, певачице се нису најбоље снашле.

Водитељ Неле Kарајлић помагао им је да одговоре на питања асоцијацијама, јер нису могле да се сете како се зове кошаркашки тренер који је данас председник Олимпијског комитета Србије.

Прочитајте још: Да ли знате чиме се бави? Јелену Ђоковић сви знате, а ево како изгледа њена сестра! (ФОТО)

Сања је одговорила "Саша Ђорђевић", међутим то није био тачан одговор.

"Чиме се оно удара? Маљ...", покушавао је Неле да их усмери на прави одговор.

"Маљковић, Маљковић", одговориле су певачице, али нису могле да се сете имена, као што је био случај са питањем како се звала супруга Алберта Ајнштајна.

Прочитајте још: Емина Јаховић У НАЈТРАЖЕНИЈОЈ БОЈИ ПРОЛЕЋНЕ СЕЗОНЕ: Одабрала панталоне које жене обожавају (ФОТО)

"Мила", повикала је Сања, док је покушавала да се сети правог одговора.

"Зашто нама оваква питања, није фер", рекла је Kсенија, након недобијених поена на питање о Милеви Ајнштајн.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.