Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Потресно

"Организуј неку журку у белом, нисам ти ја за тугу...": Ово је ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА Исидоре Бјелице (ФОТО)

Од Исидоре Бјелице су се опростиле бројне познате личности

1596707383_bjelica.JPG
Фото: Инстаграм/ исидорабјелицапајкиц
Oglas

Списатељица Исидора Бјелица преминула је синоћ у 52. години, након дугогодишње борбе са тешком болести.

Прочитајте још: "Зар не видите да падају бомбе?" Исидора је за свој 18. рођендан проглашена за ДРЖАВНОГ НЕПРИЈАТЕЉА, а њене речи се ПАМТЕ

Од ње су се опростиле бројне познате личности (о чему можете читати КЛИКОМ ОВДЕ), а певачица Зорана је открила и једну од последњих Исидориних жеља:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Чувам твоју поруку..."пингви, када одем..организуј неку журку у белом..знаш ме, нисам ти ја за ту неку тугу и пренемагање"......одржаћу обећање..биће журка у белом..када твоја измрцварена душа буде "на сигурном"...а ти нам намигни испод неког лудог шешира..да је све у реду..и да више ништа не боли...непоновљива моја пингви...🐧💔 анђели ти све ране залечили....🙏 @исидорабјелицапајкиц #исидорабјелица #љубавзаљубав

А пост схаред бy Зорана Павиц оффициал (@зоурана_гуевара) он

- Чувам твоју поруку..."пингви, када одем..организуј неку журку у белом..знаш ме, нисам ти ја за ту неку тугу и пренемагање"......одржаћу обећање, биће журка у белом када твоја измрцварена душа буде "на сигурном"... а ти нам намигни испод неког лудог шешира да је све у реду и да више ништа не боли... Непоновљива моја пингви... Анђели ти све ране залечили... - стоји у објави.

Прочитајте још: Предосетила смрт: Објава Исидоре Бјелице тера сузе на очи (ФОТО)

Исидора је преминула од рака јајника који се зове и "тихи убица" јер су симтоми углавном неприметни, а по добијању симптома болест је већ узнапредовала.

Болест углавном погађа жене у перименопаузи и постменопаузи,  између 50. и 60. године живота, а детаљније можете прочитати у ПОСЕБНОЈ ВЕСТИ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Када знамо тајне и законе емоционалног магнетизма и механизме како преживети емоционални варваризам око нас - ствари постају много много лакше и мање болне -#исидораqуотес -због великог интереса и чињенице да Исидора ради искључиво са мањом групом због интеракције и атмосфере - на време резервишите ваше место на новогодишњем #мастерцласс који ће бити у суботу 28 дец у Београду - у организацији @бгонлине.рс - телефон 066060820 - или на мејл исидорабјелицарадионица@гмаил.цом

А пост схаред бy Исидора Бјелица (@исидорабјелицапајкиц) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas