Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
живот

Овај ПАР СЕ ВЕНЧАО У БОЛНИЦИ: Био је на ИВИЦИ ЖИВОТА, а после 7 месеци добио је НОВО СРЦЕ (ФОТО)

Овај пар се венчао у болници, а сада планирају своје друго венчање након што је младожењи извршена трансплантација срца која му је спасила живот.

1597740494_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен/ Тwиттер/ СТВ Неwс
Oglas

У мају је Стив Каринс оженио своју дугогодишњу девојку Катије у болници Голден Јубиле у Шкотској. Стив је у болници од јануара када је имао срчани застој. Након што је имао два срчана удара није хтео више да чека са венчањем.

Прпчитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОМЕТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

Венчали су се 18. маја у болници са заштитним маскама и визирима у јеку корона вируса.

Три месеца након венчања Стив је коначно добио ново срце после 7 месеци чекања на листи за трансплантацију. Вест да ће добири срце чувао је као изненађење за своју жену, није желео да је разочара јер су три претходна покушаја проналаска срца била безуспешна.

Прочотајте још: Драга и Александар Обреновић сликали су се са својим УБИЦАМА годину пре смрти, а фотографија се и данас може видети (ФОТО)

Срећни пар сада је спреман да обнови своје завете пред породицом и пријатељима.

- Када је Стив имао два срчана удара схватили смо да не треба ни са чим чекати јер никад не знамо шта нам будућност доноси. На венчању у болници нису присуствовали пријатељи већ само медицинске сестре као сведоци - рекла је Катије.

Прочитајте још: "Муж ме је сликао 1992. и рекао да је ово ПОСЛЕДЊА НОЋ КОЈУ ЋУ ПРОВЕСТИ ЖИВА, а ево где сам САДА (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas