Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕ ПРАВИТЕ ИХ!

Агресивне боје намештаја, бели теписи...Ово су НАЈВЕЋЕ ГРЕШКЕ при уређењу дома

Рестарурација старих комада често је јако скупа.

1605714605_Depositphotos_170483570_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Кречење без претходног тестирања боје, велика је грешка. Она на твом зиду може изгледати потпуно другачије. Откривамо неколико начина како да их успешно избегнете.

1. Кречење

Кречење без претходног тестирања боје, велика је грешка, јер она на вашем зиду може да изгледа потпуно другачије. То је увек важно да запамтите, како би се спасила од пуно фрустрација.

Прочитајте још: Зашто нам ЗАВЕСЕ нису тако потребне?

2. Чупави тепих

Знамо, изгледа дивно и у трену подиже изглед било које просторије. Али проблем је што се они "лињају" више него лабрадор ретривери, а тај проблем не може да реши ни најјачи усисавач.

3. Кауч у агресивним бојама

Фото: Депозит

Ако желите онај "wоw" фактор, када гости баце поглед на ваш кауч, постигните то навлакама и јастуцима. Након неког времена, постаћете "жртва" свог кауча у јарким бојама, као и читава просторија у којој се он такав доминантан налази, а онда ћете се зажелети нечег неутралнијег. 

Прочитајте још: Детаљи који ће вашу ДНЕВНУ СОБУ учинити да изгледа као из часописа

4. Основни радови

Остављање таквих реновирања за период након што се уселите, коштаће вас пуно живаца, јер живот у изградњи и преуређењу није нимало лак. Ако то значи и одлагање усељења, верујте нам, исплати се.

5. Бели теписи

Чисто бели теписи изгледају шик и примамљиво, али не треба да вам говоримо колико је тешко беле тепихе одржати белима, посебно ако се у домаћинству налазе кућни љубимци и деца. Али чак и да пазите у детаље, поступно тамњење тих тепиха је неизбежно.

Прочитајте још: ОВАЈ СТИЛ уређења дома је непревазиђен, а једна БОЈА му даје лични печат (ФОТО)

6. Стари комад намештаја

Врло често за рестаурацију старих комада намештаја треба пуно више новаца, него за куповину новог. Ако баш желите да га задржите, претходно се добро информишите о ценама рестаурације.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas