· · Коментари: 0
ЉУБАВ

ПЕТ грешака које чине жене старије од 40 година: Друга је стварно БЕСМИСЛЕНА!

Пустите га да буде џентлмен!

1610087461_Depositphotos_47780405_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ако имате више од 40 година и сами сте, не значи да је то ваша кривица. Међутим, од вас се очекује да сте зрели и извукли поуке из претходних веза.

Прочитајте још: Није отишла у историју: Ова ХАЉИНА је била НАЈПОПУЛАРНИЈА 2020. године

Многи мисле да је са 40 година теже наћи партнера и упловити у озбиљну везу, али то није истина. Важно је да испоштујете мушкарца, а то значи неколико правила:

1. Пустите га да буде џентлмен

Врата
Ако на почетку прихватите да први улази и вама не отвара врата тако ће бити до краја везе. Уколико он уђе први не размишљајући о вама - останите испред кафане док се не врати и пита у чему је проблем.

Мушакрци се понашају онако како мисле да жене воле, а већина има утисак да жене "не падају" на цвеће. На почетку везе мушкарци чине ситнице за своју жену, а уколико ви остане "мртви хладни" и не покажете одушевљење - престаће то да раде. Дакле, неколико пута напомените да је за вас поклањање цвећа романтично, а када добијете букет отворено покажите да сте пресрећни.

2. Разговор о прошлости

Понављајте мантру "и ја имам прошлост"! Жене често упропасте везу са мушкарцем зато што му "пију крв" сталним убадањем каква је била његова бивша. Не радите то. ЉУбомора после 40. године је неоснована, јер особа која у тим годинама нема прошлост значи да пре тога није ни живела.

Прочитајте још: Жене прве дигну руке: Мушкарци, када чујете шта је разлог нећете правити ГРЕШКЕ

3. Супер мушкарац

Уколико сте ви савршена жена која одлично кува, вози кола, организује сељење, купује на распродајама, има децу који су одлични ђаци и тинејџере који су васпитани - ви можете да тражите супер мушкарца. Будите реални, мушкарац са 40 година може да се укочи и сигурно има стомак.

4. Шта ви, уопште, желите?

Често психолози саветују жене да добро размисле шта желе, јер ако би хтеле да буду са мишићавим мушкарцем не треба да га траже у библиотеци. Ако воле народњаке не треба да улазе у везу са мушкарцем којег су упознале у позоришту. Ко жели домаћина, не треба мушкарца да траже у кафани...

Прочитајте још: Од ових жена мушкарци беже, ево и зашто

5. Највећа опасност су предрасуде

Он је млађи неколико година, али вам савршено одговара - срамота вас је његових година! Не! Дама после 40. рођендана ваљда зна шта јој треба, па ако вам је у петој деценији стало до мишљења људи који не живе са вама - никада нећете наћи партнера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.