Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИНТИЏ

ПОХЛЕПНЕ 80-те су се вратиле, а ако носите овај део гардеробе ПОДЛЕГЛИ сте тренду

Осамдесете године прошлог века се поново могу видети на улицама, јер су нове генерације радо позајмиле многе делове гардеробе.

80s.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Да ли у орману имате хеланке? Честитамо, ушли сте у клуб љубитеља осамдесетих година.

Прочитајте још: Потпуни ХИТ или највећа БИЗАРНОСТ? Да ли бисте и ви својој коси урадили ОВО?!

Много боја, весели одевни предмети, неон нијансе, сако заврнутих рукама, али и акценат на раменима - то су биле "осамдесете". Истина, било је ту и доста модних промашаја попут рукава "слепи миш" и карнера, али ова деценија је у историји забележена  као просперитетна, весела и - похлепна. Ову деценију нарочито глорификукју миленијалци који су први почели да носе неке делове гардеробе из тог периода.

Миленијалци нарочито глорификују осамдесете и носе гардеробу која подсећа на тту деценију.

Осамдесете су имале своје лепотице, а неке од њих су чувене манекенке попут Синди Крафорд, Клаудије Шифер и Наоми Кембел. Међутим, праве модне иконе биле су звезде из серија "Беверли Хилс" и "Династија" које су најбољи пример тадашње моде.

Нараменице

Акценат је на раменима. Нису од сунђера као осамдесетих година, али су рукави огромни. Прошле године су се пуфнаста рамена појавила стидљиво, а сада се могу видети у свим радњама! Уз наглашена рамена носи се и истакнут струк.

Прво стидљиво, а онда су се пуфнаста рамена вратила на велика врата!

Шарене кошуље са ланцима

Неки мисле да су кошуље са златним ланцима "класика", јер их асоцирају на Ђанија Версаћеа. Сада се називају "барокне" кошуље. И поново су модерне.

Хеланке

Да ли постоји девојка која не носи хеланке? И да ли неко мисли да хеланке пре нису постојале? Осамдесетих година прошлог века су називане "бициклистичке" бермуде, а на згражавање старијих девојке су их тада први пут носиле по граду. Праве хеланке прва је носила Џејн Фонда која их је користила за аеробик, а онда су се долапе мушкарцима...

Прочитајте још: Блогерке их обожавају, а свака жена их мора имати у ормару!

Сако

Осамдесетих су главне политичке звезде били Ронлад Реган и Михаил Горбачов. Строги политичари су се први пут насмејали, а њихов главни одевни комад, сако, изашао је из канцеларију на улицу.

Сакои су изашли на улицу, засуканих рукава.

Наравно, сакои су драстично побољшани, јер су почели да се шију у разним бојама и дезенима, меканијих материјала, са занимљивим поставама и рукави су - засукани.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas