· · Коментари: 0
СЦЕНА

ПОЛИЦИЈА у Дубаију привела на разговор ЕДИТУ Арадиновић и ТАМАРУ Милутиновић! (ФОТО/ВИДЕО)

Певачица Едита Арадиновић је приликом гостовања у емисији поделила са гледаоцима анегдоту са путовања са колегиницом Тамаром Милутиновић.

1620641707_Untitled55.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ editaaradinovic

Њих две су приватно јако добре другарице у приватном животу, знају се још од школских дана.

У емисији је Тамара говорила о Едити и навела да им је пријатељство занимљиво и турбулентно. Када се посвађају, оне су у стању да ћуте данима, али увек нека поклекне и позове другу и праве се као да се ништа није десило. Подвлачи да је Едита велики борац која је имала велих изазова у животу из којих је изашла као победник.

Познате другарице су током  слетања у Дубаи доживеле велику непријатност.

Тамара и Едита су чак имале и групу 90-их, о којој се мало зна. Наступале су као предгрупа Др Игију.

Ове дугогодишње другарице су се тако спаковале на незаборавно путовање у Дубаи, али је већ током лета настао проблем, због којег су доживеле велику непријатност.

Прочитајте још: Да ли знате чиме се бави? Јелену Ђоковић сви знате, а ево како изгледа њена сестра! (ФОТО)

Едита је упала у расправу са држављанкама Уједињених Арапских Емирата током лета јер су биле непристојне и гласне. Тамара се одмах умешала на Едитиној страни, као и свака права другарица.

Жене су запретиле да ће их пријавити полицији чим слете у Дубаи.

Едита признаје да се у том тренутку покајала због свог импулсивног понашања и да је била забринута да ли ће она и Тамара добити забрану уласка у земљу. Тамара, иако није изазвала ову расправу, одлучила је да остане уз Едиту, шта год да буде.

Прочитајте још: Лепа Брена се вратила из Дубаија, а на аеродрому је дочекао ОН! (ФОТО)

Као што им је и запрећено, чим ја авион слетео, полиција са аеродрома их је привела на испитивање.

Након дуготрајног испитивања, полиција им је оставила једну опцију.

Морају да се извине женама које су их пријавиле.

Едита признаје да иначе због своје импулсивности не би прихватила ту понуду, али због Тамаре је одмах пристала, тако да је њихово путовање добило срећан крај.

Едита напомиње да је у њиховом пријатељтву, Тамара увек ту да смири њену немирну енергију и то посебно цени код своје другарице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.