Oglas
· · Komentari: 0
SCENA

POLICIJA u Dubaiju privela na razgovor EDITU Aradinović i TAMARU Milutinović! (FOTO/VIDEO)

Pevačica Edita Aradinović je prilikom gostovanja u emisiji podelila sa gledaocima anegdotu sa putovanja sa koleginicom Tamarom Milutinović.

1620641707_Untitled55.png
Foto: Printskrin/Instagram/ editaaradinovic
Oglas

NJih dve su privatno jako dobre drugarice u privatnom životu, znaju se još od školskih dana.

U emisiji je Tamara govorila o Editi i navela da im je prijateljstvo zanimljivo i turbulentno. Kada se posvađaju, one su u stanju da ćute danima, ali uvek neka poklekne i pozove drugu i prave se kao da se ništa nije desilo. Podvlači da je Edita veliki borac koja je imala velih izazova u životu iz kojih je izašla kao pobednik.

Poznate drugarice su tokom  sletanja u Dubai doživele veliku neprijatnost.

Tamara i Edita su čak imale i grupu 90-ih, o kojoj se malo zna. Nastupale su kao predgrupa Dr Igiju.

Ove dugogodišnje drugarice su se tako spakovale na nezaboravno putovanje u Dubai, ali je već tokom leta nastao problem, zbog kojeg su doživele veliku neprijatnost.

Pročitajte još: Da li znate čime se bavi? Jelenu Đoković svi znate, a evo kako izgleda njena sestra! (FOTO)

Edita je upala u raspravu sa državljankama Ujedinjenih Arapskih Emirata tokom leta jer su bile nepristojne i glasne. Tamara se odmah umešala na Editinoj strani, kao i svaka prava drugarica.

Žene su zapretile da će ih prijaviti policiji čim slete u Dubai.

Edita priznaje da se u tom trenutku pokajala zbog svog impulsivnog ponašanja i da je bila zabrinuta da li će ona i Tamara dobiti zabranu ulaska u zemlju. Tamara, iako nije izazvala ovu raspravu, odlučila je da ostane uz Editu, šta god da bude.

Pročitajte još: Lepa Brena se vratila iz Dubaija, a na aerodromu je dočekao ON! (FOTO)

Kao što im je i zaprećeno, čim ja avion sleteo, policija sa aerodroma ih je privela na ispitivanje.

Nakon dugotrajnog ispitivanja, policija im je ostavila jednu opciju.

Moraju da se izvine ženama koje su ih prijavile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by edita (@editaaradinovic)

Edita priznaje da inače zbog svoje impulsivnosti ne bi prihvatila tu ponudu, ali zbog Tamare je odmah pristala, tako da je njihovo putovanje dobilo srećan kraj.

Edita napominje da je u njihovom prijateljtvu, Tamara uvek tu da smiri njenu nemirnu energiju i to posebno ceni kod svoje drugarice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by edita (@editaaradinovic)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas