Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Повратак у прошлост: Упознајте Ласи која воли 50-те и живи винтиџ живот! (ВИДЕО)

Ласи Феј обожава педесете године прошлог века. И тако живи!

Oglas

Ласи Феј је домаћица која као да је заустављена у времену. Она обожава педесете године 20. века и живи као тада.

Прочитајте још: МАНЕМИ БОРАТ: Казахстан је одлучио да извуче КОРИСТ од БОРАТА и ОДЛИЧНО им иде!

Ласи има фризуру као пин-ап девојке, носи струкиране хаљине са жипонима, високе штикле и црвени кармин. Увек је дотерана. Она је домаћица и сваки дан спрема колаче. То све не би било занимљиво да ова Американка не живи у кући која као да је из средине прошлог века.

Ово је једини ТВ који имају Фото: Youtube/ screenshot  In The Know

Не само што има оригинални намештај из 50-тих година, већ и њен супруг вози ауто и потпуно подржава њену опсесију прохујалим временом. Он вози олдтајмер који изгледа као да је јуче купљен!

Прочитајте још: Трик који ће ОСВЕЖИТИ ваше ЈАСТУКЕ: Биће чисти и мирисни

Олдтајмер је једини аутомобил који имају, али и црно-бели аналогни телевизор је једини који имају у кући. И не само ТВ, сви остали апарати су из 50-тих.

Кува према старим куварима, у старој рерни!

Она се, чак, труди да кува према оригиналним рецептима који данас више нису модерни, а на срећу су остали записани у куварима из тог времена. Посебно је поносна на модле за колаче које је успевала да пронађе на бувљацима.

Ласи са супругом Деном Фото: Youtube/ screenshot  In The Know

- Одлично раде, а користим оригинални миксер да умутим и стари шпорет да испечем колаче - каже Ласи.

Прочитајте још: НЕОПХОДАН комад намештаја, а налази се свуда: У дневној, спаваћој, купатилу...

Њихова винтиџ кућа је препуна оригиналних ситница и декорације из прохујалих времена. Сакупљали су их годинама, па сада имају завесе, пепељаре, тањире, вазе, огледала, чак и стари тепих. Кућа је комплетно конзервирана, а један од Ласиних омиљених детаља је стаклени зид од коцки.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas