Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Српска глумица сама одгаја дете, налази се у тешкој ситуацији, а пријатељи је ОДУШЕВИЛИ ГЕСТОМ

Многе јавне личности због пандемије корона остале су без сталних прихода

1597733008_ljilja.png
Oglas

Глумица Љиљана Јакшић, веома тешко подноси кризу која је задесила нашу земљу услед пандемије корона вируса. Једва има новца за свакодневни живот, а пријатељи јој помажу да преброди тешке тренутке.

Прочитајте још: Познати музичар ИЗБИО ЗУБЕ Вилу Смиту (ВИДЕО)

- Ова ситуација на све скупа јако лоше утиче, не може бити добро и у целој причи је само важно сачувати психу. Што се финансија тиче, то је грцање и у овим тренуцима су ми се пријатељи показали и успевамо да преживимо, али све у свему гледам да сачувам психу. Тренутно су проблем ти рачуни који се гомилају, имам кредит за стан, тако да то просто стоји данас иза сутра, а како ћу исплатити, не знам. Питање је све. Покушавам колико год могу да не размишљам на тај начин, размишљам о сутра, од набавке до набавке, све мислећи да ће ово проћи. Активно размишљам да смислим шта бих могла друго да радим, али не налазим још увек шта би то могло бити - истиче Љиљана коју јавност познаје као "Салвету" из Курсаџија и додала да су је пријатељи изненадили невероватним гестом:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Љубим васс свее ❤️❤️❤️❤️ #салвета

А пост схаред бy ЉИЉАНА ЈАКСИЦ-САЛВЕТА (@салветаоффициал) он

- Као слободни уметник имала сам право на помоћ државе од 90.000 за прва три месеца, који је стигао у неко доба. Оно што се десило је да сам била затечена: моји пријатељи уплатили су на мој рачун новац за извођење пет представа, и то онда кад се буду створили услови. Тако да ми је то нека помоћ, због које бих сад могла да заплачем колико сам ганута тим гестом.

Проичитајте још: Мики Рурки НАПАО Роберта Де Нира: Јавно ћу те осрамотити (ФОТО)

- То су тренуци кад човек схвати да постоје дивни људи и да захваљујући њима можемо много да урадимо у животу. Неко се сетио и уплатио за пет извођења представе, некоме је то било важно. Имам дивне пријатеље и сутра бих урадила било шта за њих, јер то враћа веру у живот - закључила је  глумица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas