· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ДО 21. ЈУНА

РАК гаји лажне наде, ЛАВ чека нешто важно, а ево који знак ће доживети РОМАНТИЧНЕ тренутке

Девица ће успоставити контакт са неким ко долази из иностранства, а сви знаци треба да се чувају

Depositphotos_15750233_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао Осећате се блокирано, јер очекујете реализацију нечега за шта знате да је извесно, али никако да се деси. Уколико је ваш посао на било какав начин повезан с некретнинама, ово је њихов период купопродаје, прилива новца али и улагања. Будите пажљиви, један погрешан потез може да вас, дугорочно, знатно поремети. Пре него што потпишете било шта, двапут проверите све детаље како бисте избегли превиде и грешке које бисте касније тешко исправили. У свом раду користите професионалну помоћ службених лица.

Прочитајте још: ДО СЕПТЕМБРА: Венера упозорава да није време за БРАК, Јупитер да се НЕ ЗАДУЖУЈЕМО, а Сатурн нас враћа да поправимо ГРЕШКЕ

Љубав С нестрпљењем посматрате ствари, па због тога постоји опасност да погрешно растумачите понашање свог партнера. То није зато што вас он лаже или нешто прикрива, већ је ствар у вашим нереалним очекивањима којих никако да се решите. Да бисте избегли могуће непријатности неопходно је да у овом периоду очекивања сведете на минимум. Пре него што потражите разлоге свог незадовољства у партнеру, то исто дефинишите код себе.

Ован треба да провери све пре потписивања.

Здравље Несаница.

БИК

Посао Овог месеца ћете учврстити све своје пословне позиције. Притисак коме сте изложени инспирише вас и охрабрује да се препустите сопственим проценама и на креативан начин уредите свој живот. Иако сте дуго чекали да се коцкице сложе на овај начин, останите прибрани и стрпљиви још неко време. Тачно је да промене стижу. Ви то одлично осећате, али потребно је да сачекате још неко време и да не брзате са одлукама. Ако се, ипак, препустите тренутној еуфорији, извесни су превиди којима ћете све довести у питање.

Бик осећа да стижу промене, али без еуфорије!

ЉУБАВ У наредном периоду могућа је брачна понуда или ново романтично познанство. Љубав добија на снази. Уколико сте у вези, ово је време када је потребно све уобличити. Уколико сте, пак, однедавно у романси, управо вам се отвара прилика да кроз изражену емоционалну интеракцију с интересантном особом досегнете сасвим нова искуства. Од вас зависи како ће се ствари развијати, друга страна је спремна на искушења.

Здравље Проблеми с кожом.

БЛИЗАНЦИ

Посао Верујете у позитиван исход свега и оптимизмом се браните од мрачних страхова који вас, с времена на време, обузимају. Док у послу стагнирате, време је да се пресаберете и направите нову финансијску конструкцију којом ћете добити на времену. Да ли је у питању позајмица или кредит, свеједно, на неки начин ових дана се бавите прошлошћу. Нека вас све ово не брине претерано, јер је у питању пословно затишје пред велику активност која ће наступити чим се терен вашег професионалног живота буде рашчистио.

Близанци стагнирају, али неће још дуго.

ЉУБАВ Поље партнерских односа је оптерећено и некако конфузно. Време трошите на узалудне разговоре којима вољеној особи нешто објашњавате, а она као да вас не чује. Дозволите другој страни да остане при својим ставовима и дајте јој времена да сама увиди колико су њена очекивања превелика. Ваша визија реалности може да буде непријатна сваком ко вас добро не познаје. Право решење ће бити видљиво тек кад се додатно потрудите.

ЗДРАВЉЕ Чувајте ноге.

РАК

Посао Прозвани сте да разрешавате проблеме и конфузију у животу некога ко зависи од вас, а с ким сте и пословно повезани. Људи се ослањају на вашу практичност и оперативност, али и на интуитивни део личности због чега некада делујете као особа која у сваком часу зна шта је најпаметније. Ваша осећајност, ових дана, не ради за вас, јер ће вам се можда прикачити људи који не могу да се похвале најчаснијим намерама. Време је да се суочите са истином и околности око себе сагледате реално.

Сагледајте реално свет који вас окружује.

Љубав Током овог периода било какве лажне наде или претерана очекивања морају да се исправе. У основи, дугови који су вас притисли гурају вас да се окренете правим вредностима, породичном животу и односу с вољеном особом. Покажите захвалност, али се не изјашњавајте отворено, јер нећете бити схваћени на прави начин. Вољена особа жели да види конкретна дела, а не да слуша теорију о томе шта бисте желели да остварите.

Здравље Проблеми с очима.

Прочитајте још: "Свако вам добро било, а цвеће и венце својој деци носили": Цео Балкан бруји о две ТИТОВЕ клетве које се завршају ОВЕ ГОДИНЕ

ЛАВ

Посао Све вам се и даље своди на чекање. Информације које будете добијали могу бити лажне, а особе које вам нешто обећавају непоуздане и неодговорне. Најбоље је да ово време искористите за учвршћивање постојеће позиције, нарочито ако то укључује ваше финансије. Ако преузмете иницијативу и све активности организујете у сопственој режији, успех је известан. Али, уколико вам други људи буду наметали своје идеје, рачунајте на губитке. Не заборавите да ви најбоље знате шта вам је потребно.

Успех је известан ако преузмете иницијативу.

Љубав Ово је време захтевних емотивних изазова и потребе да се љубавни живот стабилизује. Како месец буде одмицао тако ће се и ваша љубавна ситуација стабилизовати. Уколико сте жељни излазака и обилазака културних дешавања, ово је право време када ћете вољену особу, с лакоћом, наговорити на било коју акцију те врсте. Атмосфера завођења је у ваздуху, имате потпуну контролу над ситуацијом, на вама је само да повучете први корак.

Здравље Чувајте се повреда.

ДЕВИЦА

Посао Наглашено сте осетљиви, превише осећате емоције других људи. То вас излаже погледима више него што сте спремни да поднесете. Обузима вас тензија с којом се тешко носите, па вам следи озбиљан енергетски пад. Ако дозволите сарадницима да истакну своје способности и на тај начин засене вашу улогу у функционисању целог система, можете избећи озбиљне сукобе, а успут и научити нешто ново о себи што досад нисте знали. Поред овога, отвара се потреба за учењем нечег новог што ће вам бити од велике користи.

Прочитајте још: Име и презиме нису случајност: Сазнајте шта ваше име говори о вама

Љубав Успоставићете контакт са особом која долази издалека. Онима који су већ у љубавној вези предстоји заједнички пут или нека друга врсту активности која ће проширити досадашња ограничења. Самопоуздање вам расте, окружени сте људима који су пријатељски наклоњени како вама тако и вашем партнеру. Иако је атмосфера добра, пазите коме се поверавате и чије тајне чувате да вас сумњива намера једне особе не би увела у проблеме.

Здравље Проверите крвни притисак

Хороскоп за остале знаке прочитајте КЛИКОМ ОВДЕ.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.