Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОКЛЕТСТВО

"Свако вам добро било, а цвеће и венце својој деци носили": Цео Балкан бруји о две ТИТОВЕ клетве које се завршају ОВЕ ГОДИНЕ

Медији у Скопљу позивају се на „Треће око“, издање „Вечерњих Новости“ и пишу да ове године за Балкан почиње просперитет, јер смо изашли из мрачног периода

TITOISASABROZ-2-.jpg
Контраверзан од почетка до краја Фото: Архива Новости
Oglas

Реч је о књизи „Титова клетва“ писца Дејана Лучића, специјалисте за шпијунажу и окултно, а о којој је прво писало „Треће око“ још пре шест година.

Прочитајте још: Шта нас чека после короне? Трећи светски рат, атентат на Путина, болест Трампа и смрт енглеске краљице?!

Наиме, Лучић је био укључен у проналажење изгубљеног детета и током потраге стигао је до хоџе који му је рекао: "То је Титова клетва! Дете је живо...У питању је политичка уцена, оних који су били иза Тита…"

Хоџа је рекао да Титове клетве стижу све који покушавају да га имитирају.
И данас одани Фото: Архива Новости

Хоџа је Лучићу тихо, објаснио да ко год имитира Тита, умире пре времена или му деца нестају
– Погледајте судбину Туђмана, Милошевића, Кире Глигорова, Алије Изетбеговића… - рекао је Лучићу.
Хоџа  је рекао да је Тито бацио две клетве – једну када је напуштао Ужичку републику, а другу на самртничкој постељи у болници у Љубљани…
Лучића је ускоро телефоном позвао непознати глас и рекао да „чује да тражи текст Титове клетве.
- Она је на архаичном бечком немачком језику, превео сам је и можете записати текст – рекаоје Лучић.
Титова болничка соба је била озвучена, снимало се све што је у бунилу причао, очекивало се да ће одредити наследника. Клетва делује до 2020. године.

Припадао му је дворац Фото: ЕурокомПР

Прочитајте још: "Смак света ће почети 2021, Христ ће сићи на земљу, а све ће се десити након ЗАРАЗЕ"

После његове смрти, све је кренуло низбрдо у Србији, Хрватској, Македонији, Босни, Црној Гори… Свака државица је добила реплику Тита…. Ако је анализирате, видећете да се све догодило по клетви и још ће се догађати…

Тито је прислушкиван пред смрт и клетва је записана.

Текст  клетве гласи:

„По Југославији вам свако добро било, од сваког из света новце добијали, а цвеће и венце својој деци носили, док од мене сва зла заборавили! Ватрено коло играли. Цигане добили, из авионе вам поклоне бацали, странци вам команде издавали, војску немали, док од мене сва зла заборавили, а у звезде ме ковали. Четврдесет година се сви јадом напијали и мене призивали!“

Од љубави до мржње Фото: Архива Новости
Тито је био ванбрачни син Фрање Јосифа.

Лучић у књизи пише и да је доказано да је Тито био ванбрачни син асутријског цара Фрање Јосифа, рођен је у Бечу 16. јуна 1892. године. По крштеници пронађеној у осмој бечкој општини Алферц (стрна 606, редни број 195) као мајка је уписана Марија, а отац је непознат. Марија је, тврди Лучић, радила као собарица на двору.

Прочитајте још: Најпознатији бели маг упозорава: "Страдаће и многи људи из јавног живота Србије, а кренуће нова прича о БОЛЕСТИМА"

- Тито је био обучени маг од стране језуита, који су га прихватили, васпитали и подигли – истиче Лучић.
Тита су подигли језуити по налогу оца, а затим предали на усавршавање британској служби. Тито је постао стратешки агент кога је у одређеном тренутку преузео Винстон Черчил, британски премијер.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas