Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПОЗНАТИ

НАЈПОТРЕСНИЈИ ТРЕНУТАК НА САХРАНИ БОЈАНА ЗЛАТАНОВИЋА: Син (6) изустио једну реченицу, јауци мајке парају небо (ФОТО/ВИДЕО)

Породица, родбина, пријатељи и колеге Бојана Златановића Токана (45), који је у уторак преминуо у болници "Др Драгиша Мишовић", од последица короне, окупили су се данас испред капеле на Шпитаљском гробљу у Лесковцу, како би бубњара испратили на вечни починак.

1606391996_42018_amadeusi_f.jpg
Фото: И. Митић
Oglas

Међу окупљенима су колеге из "Амадеус бенда", певачи Милан Динчиц Динча, Немања Стевановић, Слађа Алегро. Токанове колеге из "Фолк хаус бенда", "Тропико бенда" и многи други. Сахрани присуствује и градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Прочитајте још: "Добри наш, хвала ти за све" ... Колеге и пријатељи у неверици се опраштају од Токана (ФОТО)

- Бојан  ће остаће упамћен као диван човек, отац и неко ко нема непријатеља. Познајем га 26 година. Не постоји особа за све те године са којом је био у свађи... Живели смо шест метара један од другог.. Још не могу да верујем да сам дошао на њехову сахрану. Био сам убеђен да ће да се извуче и да ће бити све како треба - рекао је за "Новости" Дарко Филиповић. 

Фото: И. Митић

Мајка преминулог бубњара сломљена је од бола:

- Бојане,  сине! Измами сузе свима. Коме остављаш Михајла и Милену. Чекају те хонда и бубњеви, бицикла и другови. Месец дана те нисмо видели, сине!

Прочитајте још: Потресан опроштај АМАДЕУС БЕНДА од бубњара Бојана Златановића ТОКАНА (ФОТО)

Могу само слике да љубим. Опрости ми ако смо погрешили. Љубим ово хладно дрво ко твоје хладне руке, срећо моја - изговорила је мајка Бојана Златановића скрхана болом.

Фото: И. Митић

Најпотреснији тренутак на сахрани био је када је син преминулог бубњара изустио:

- Тата, волим те највише. Тата, бићу увек са тобом у мом сећању - рекао је сина који има само 6 година, након чега нико није могао да заустави сузе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas