Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Џаја из Амадеуса проговорио о покојном колеги из бенда: "И дан данас се обратим бубњару ТОКАНОВИМ именом"

Смрт колеге не могу да прихвате

1647243852_dzaja-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Бојан Тасић Џаја, фронтмен Амадеус бенда, присетио се најтежег тренутка у каријери, када им је пре годину и по дана, од последица корона вируса, преминуо пријатељ и колега, бубњар Бојан Златановић Токан.

Прочитајте још: "Мами је најтеже": Никола Роквић први пут јавно проговорио о очевој смрти

Недавно је група премијерно представила песму "Београд", коју су посветили преминулом колеги:

- Ово је последња песма који је свирао наш бубњар, Токан, који је премиуно од короне и хтели смо да направимо неки омаж њему у част, да снимимо добар спот и мислим да смо успели у томе. Реакције су одличне, мислим да смо успели да направимо добру песму и спот у част нашем Токану - рекао је Џаја у емисији "Премијера-Викенд спецјал" и додао да бол за прерано преминулим бубњарем не пролази:

- Све се тако наметнуло оног момента кад је он отишао са овог света, осетили смо потребну да направимо промоцију њему у част, и целу ту песму и тај спот. Било је емотивно, још увек је и биће. То је нека рупа која никада неће моћи да се попуни и рана која никада неће моћи да зацели, али ми као бенд гурамо даље због наше публике, због нас самих и музике, а и на крају крајева, он би тако волео - каже певач.

"Тешко је"

- Ми смо 25 година свирали заједни, другари смо преко 30 година, просто то су неке ствари које никада неће излетети из моје главе. И дан-данас се дешава да се окренем ка бубњару Игору и покажем и кажем Токаново име, међутим, у моменту схватим да више није са нама. Такав је живот. У контатку смо са његовом породицом, чујемо се... Тешко је, али Боже мој - закључује Џаја у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО:


 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas