Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Мултиалат

Шест функција “хемијске оловке” (ВИДЕО)

Ова “Герберова” вишенаменска алатка лако се користи само једном руком, а наменски је направљена за пецароше

1607592642_Gerber-LineDriver.jpg
Гербер-ЛинеДривер - фото: “Гербер”
Oglas

Америчка компанија “Гербер” производи разне мулти-алате дизајниране како за службену употребу у војсци и полицији, тако и за цивилне кориснике - занатлије, планинаре, бициклисте...  

Прочитајте још: ОЗБИЉАН алат или ФЕНСИ ГЕЏЕТ (ФОТО)

Може да се користи једном руком, док је причвршћен за појас, фото: “Гербер”

Ако пецате, сигорно вам није драго да добар део времена на обали проведете у прилагођавању опреме, везивању чворова, замени удица и сличним активностима које обично захтевају још једну руку и стрпљење баш када журите. “Герберов” нови алат Фисхинг ЛинеДривер мулти тоол представља добру инвестицију.  

Више функција у копмактном алату, фото: “Гербер”

За око 40 долара (у САД) добијате наменски дизајниран алат са шест функција у формату мало дебље хемијске оловке. Осмишљен је тако да се лако користи једном руком.

Фисхинг ЛинеДривер помаже у провлачењу најлона кроз окце удице, чисти окца, сече најлон, монтира “вртилице” за мамац, фиксира олово, помаже у везивању више врста чворова… Са обе стране има радне чељусти, сечива за најлон су ефикасна и дуготрајна, а сам алат је лепо обликован.  

Прочитајте још: Ипак ПРЕТЕЖАК за цивиле (ВИДЕО)

Вишефункционални алат димензија мало дебље хемијске оловке, фото: “Гербер”

Шнала за џеп га чврсто фиксира, тако да неке функције можете користити и не скидајући га са појаса или прслука. Надамо се да ће ускоро бити у понуди и код нас.  

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas