Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТЊИ ПЛЕС СА ЗВЕЗДАМА

Стиже Венера у Лаву 27. јуна! Посебно ће утицати на ОВА 3 знака!

Венера у Лаву почиње 27. јуна и трајаће све до 21. јула 2021.године,а три знака посебно треба да искористе овај аспект, на најбољи и најпаметнији начин, јер ће им се итекако исплатити.

1623823804_horoskop.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/А99 Студиос
Oglas

Краљевска Венера у загрљају са моћним Марсом у Лаву учиниће да љубав буде величанствена и велика, а у овом периоду бићемо великодушни и са својим новцем.

Каква је Венера у Лаву?

Она је краљица лепоте. Она каже гледајте сви у мене. И то каже са разлогом. Јер је Венера у Лаву једна прелепа жена, која је "скупа", перфектно обучена и коју морате да приметите!

Она је јака, када воли воли Лавовски и даје 100% себе. Са њом је живот позорница, воли новац , воли луксуз али исто тако уме сама да га заради. Она воли када је сви обожавају, када јој се диве када је мазе.

Ток Венера транзитира знаком Лава од 27.јуна до 21.јула. Свима ће нам бити нагалашено љубавно поље и пословни живот!

Ова три знака ће имати највећи утицај од Венере у Лаву.

Ован

Ви ћете ову Венеру осетити на Лавовски начин. Желећете да сте у центру пажње, бићете неодољиви за супротни пол. Сва ваша енергија биће усмерена на флерт и забаву. Људи ће јурити за вама како би били у вашем окружењу и како би осетили вашу енергију. На пословном плану може да дође до типичне женске љубоморе. Ако вам је шеф жена ето сукоба. Али не због посла и како га обављате већ због ваше врцаве и заводљиве енергије.

Лав

Са овим транзитом ви сте свој на своме. Сада је све око вас ваша позорница, ваша јавна сцена. Ви се у тој енергији савршено сналазите јер је она у вашем ДНК коду. Као и код Овна сада сте неодољиви! Посао вам иде од руке јер је комуникација са ваше стране заводљива, опушатајућа а опет сеxи. Сада је довољан један поглед према колеги и он ради све!

Ви уживате. Ви то јако добро знате и то користите. Тако и треба. Искористите овај транзит, покажите се у пуном светлу, обуците најлепшу хаљину и идите на пословни састанак. Све пада у други план када се ви појавите. Тај моменат искористите да напредујете, да добијете све што желите, већу плату бољу позицију.

Стрелац

Енергија ове Венере вас учитава и покреће. Прави од вас заводницу која је спавала са транзитом Венере у Раку. Буди у вама вамп жену. Сада обуците ону кратку сукњу која показује ваше дуге и извајане ноге.

Венера у Лаву то тражи од вас и ви је послушајте! Ово је време за љубав према себи и подизању самопуздања. Лав је краљ дзунгле и тражи од вас да ви будете краљица свог живота. Нарочито пословног. Знате шта вам је чинити.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas