Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

Тренд лепоте: ГАЗИРАНОМ ВОДОМ против старења, ево и како

Коришћење воде са мехурићима у својој рутини неге, корејски је тренд лепоте који морате и ви испробати!

1602663483_Depositphotos_8390201_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Већ сте се уморили од свих гелова за чишћење, тоника, серума, уља, маски ...? Списак није ни завршен.

Сваког јутра устајете рано да бисте у миру очистили и неговали лице, а онда убрзо сазнате да је ваша рутина неге толико опсежна и дуготрајна да већ прилично касните. 

Поред тога, кожи је понекад потребан и мали предах од свих ових савремених третмана неге, у чију куповину нас сваког месеца уверавају рекламе савршених лица. 

Врло добро делује на кожу ако је свако мало пустите да мало дише и не оптерећујете је свим модерним "мастима".

Прочитајте још: Знате ли како се ПРАВИЛНО наноси КРЕМА на лице? Није онако како сте мислили

Кад смо чули за нови домаћи третман газираном водом којим су Корејци тренутно опседнути, у ушима нам је одзвонило! 

Можда заиста звучи помало чудно умивати се газираном водом, али с обзиром на то да је ова техника лепоте тако велики тренд у Јапану и Кореји, желели смо да научимо мало више о томе.

Фото: Депозит

Како тачно функционише?

Било да нанесете газирану воду рукама на лице и кружно је масирате, баш попут гела за чишћење, или једноставно потопите цело лице у чинији са газираном водом, ова течност може учинити чуда на вашој кожи. 

Не само да ће вода нахранити вашу кожу, већ и мехурићи помажу да ћелије између колагенских влакана буду јаке, чинећи вашу кожу млађом, податном и затегнутом дуже.

Шта више, третман је толико нежан да је погодан за скоро све типове коже, јер не изазива иритацију чак и на врло осетљивој кожи.

Прочитајте још: Свиђа вам се тренд "NO MAKE UP", али ТО не значи БЕЗ ШМИНКЕ, већ нешто што НЕ ОЧЕКУЈЕТЕ

- Минерална вода помешана са газираном водом је оно што би требало да помогне у постизању предности. Однос смеше треба да буде 1: 1. Такође, минерална вода смањује "храпавост" мехурића у газираној води, па је заиста најбоље направити мешавину оба. Као алтернативу можете користити и минералну газирану воду коју затим морате у једнаким размерама мешати са обичном водом - важно је разблажити карбонизацију, јер је вода тада много нежнија за кожу - објашњава Алисија Јун.

Како започети третман?

Фото: Депозит

Најбољи начин за постизање максималног резултата је стварање сопственог воденог купатила. Једноставно помешајте у посуди пола газиране воде и пола минералне воде. Затим очистите лице као и обично, а потом потопите лице у мешавину воде докле год можете задржати дах. 

Прочитајте још: Вау! НАЈБОЉЕ истакнуте очи добићете овим 2 у 1 производом, а није АЈЛАЈНЕР

Довољно је 10 секунди, али наравно можете и дуже. Поновите вежбу неколико пута. Требали бисте осетити лагано пецкање, а након третмана ваша кожа ће се обновити, ревитализовати и учинити много тониранијом. 

Ако то радите једном или два пута недељно, сигурно ћете ускоро приметити позитивну разлику.

Ако немате времена за водене купке, направите смешу воде у боци и користите је уместо тоника након сваког чишћења (нанесите рукама или памучном подлогом).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas