· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Три НЕОБИЧНА МЕСТА у које вас партнер ЉУБИ откривају много тога

Пољубац у образ, у уста или популарни француски пољубац јасан су сигнал љубави између партнера. Али шта ако вас партнер љуби у врат, чело или унутрашњу страну зглоба?

1594163523_kiss.png
Фото: Pixabay

Размена нежности између партнера је суштина срећне и успешне везе. Како у партнерским односима дела говоре много више од речи, тако и размена пољубаца у различите делове тела шаље посебну поруку поруку о осећањима и жељама партнера.

Прочитајте још: Домали ПРСТ открива да ли је МУШКАРАЦ нарцисоидан, ОДАН или АГРЕСИВАН

Понекад и пољубац који добијете може пружити увид у оно што се догађа негде у дубини срца вашег партнера.

Пољубац у унутрашњу страну зглоба руке 

Овај пољубац носи значење да се ситуација озбиљно "захуктава", односно да ће ситуација постати пуна сексуалних набоја.

Прочитајте још: Како да знате да ли је мушкарац луд за вама? Пратите ове КОРАКЕ и
сазнајте

Уколико вас је партнер пољубио са унутрашње стране зглоба, можете бити сигурни у једну ствар - једини разлог због којег вам већ није скинуо сву одећу у секунди је што вероватно седите у јавности, међу другим људима. Овим пољупцем мушкарац даје до знања да зна како функционише женско тело, као и да се не боји то знање искористи.

Фото: Depositphotos

Пољубац поред ока

Прочитајте још: Први тип МУШКАРАЦА може да се спакује за 5 МИНУТА и крене, али
ЖЕНЕ БИРАЈУ други тип - ево и ЗАШТО

Овај пољубац носи значење да вас партнер цени у великој мери.

Иако се овај пољубац може учинити необичним, посебно уколико сте на самом почетку љубавне везе. Посебно, уколико знате да се око, између осталог, обично не сматра ерогеном зоном. Али и у овом пољупцу могли бисте истински уживати јер је он гест љубави и уважавања партнера.

Пољубац у чело

Овај пољубац носи значење да вас партнер воли истински и на много дубљем нивоу, него што сте то од њега очекивали. 

Прочитајте још: Не мора да вам КАЖЕ: Ево ПЕТ знакова да препознате да је ваш МУШКАРАЦ изгубио интересовање

Пољупцем у чело партнер вам даје до знања да ће бити ту и да жели да вас заштитити. Осим тога, поручује вам да воли баш све на вама, а не само ваше тело. Пољубац у чело заправо је пољубац у мозак.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.