Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

ТУЖНА И ТЕШКА ГОДИНА: Ове познате личности су нас напустиле у 2020. (ФОТО)

Не поновила се

1609347081_slika-umrlih.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен илустрација
Oglas

Година иза нас донела је много туге и бола. Иако&нбсп;у јануару 2020. ништа није указивало да ће ова година бити овако тешка, поред корона вируса, година која је на измаку донела је много туге и бола.. Велики број наших познатих личности напустило нас је у овој години.

Прочитајте још: Песма Бориса Новковића "ТАМАРА" један је од највећих хитова, а текст крије велику тајну (ВИДЕО)

Као бомба је 10 јануара ођекнула вест, да је у 67. години, преминула наша легендарна глумица Неда Арнерић.

Певачица Љиљана Петровић, прва представница Југославије на Евровизији 1961, преминула је у 81. години, почетком фебруара.

Прочитајте још: Преминула Исидора Бјелица (ФОТО)

Недуго затим, 25. фебруара преминуо је легендарни Мирољуб Трошић. Легендарни Ђода из серије "Село гори, а баба се чешља", преминуо је у својој 72. години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Агенција Перспектива (@агенција.перспектива)

Након Мице Трофртаљке која је преминула 8. марта,  10. марта напустио нас је глумац Десимир Станојевић, који се прославио улогом Вукашина Голубовића у серији "Срећни људи".

Бранислав Мијатовић Мија, познати музичар и један од оснивача групе "Слатки грех", с којим је наступала Лепа Брена, преминуо је, 23. маја, после дуге и тешке болести.

Добривоје Топаловић преминуо је 16. јуна, у 75. години, након тешке борбе са опаком болешћу.

Прочитајте још: Преминуо Горан Паскаљевић

Познати естрадни менаџер Бор Лалевић преминуо је 11. јула, у 40. години од корона вируса.

Некадашњи вођа групе Нови фосили Рајко Дујмић, умро је 4. августа у 65. години, након тешке саобраћајне несреће коју је доживео.

Списатељица Исидора Бјелица преминула је 5. августа у 53. години, након дуге и тешке борбе са раком јајника.

Славни Редитељ Горан Паскаљевић, преминуо је 25. септембра у 74. години.

Борислав Бора Дрљача нас је напустио 11. октобра у 80. години живота, након борбе да опаком болешћу.


Иако смо мислили, да ће се овај трагичан низ зауставити, почетком новембра ођекнула је вест, да је преминуо Мирко Бабић, један од најомиљенијих ликова из серије "Село гори, а баба се чешља". Чувени Драгојло умро је у 73. години.

Певач Крунослав Кићо Слабинац преминуо је 13. новембра у 76. години.

Наш прослављени глумац Иван Бекјарев, изгубио је битку са корона вирусом 16. новембра у 75. години.

Прочитајте још: ТУГА: Горану Бреговићу преминула млађа сестра

 

Легендарни Мустафа адаревић, кога су сви обожавали у улози Изета Фазлиновића, напустио нас је 22. новембра у 77. години.

Велика трагедија, задесила је и Амадеус бенд, када је од последица корона вируса, преминуо бубњар Бојан Златановић. Токан је битку изгубио 24. новембра у 45. години живота.

Пет дана након Токанове смрти, од последица корона вируса преминуо је басиста "Рибље чорбе" Миша Алексић у својој 68. години.

Велики шок уследио је 6. децембра, када је као бомба у медијима ођекнула вест, да је Џеј Рамадановски изненада преминуо у 57. години од срчаног удара.

Дан након Џејеве смрти, поново смо се суочили са губитком великог глумца. Тихомир Тика Арсић, изгубио је битку са раком на глави панкреаса и преминуо је у 64. години, 7. децембра.

Боривоје Кандић, преминуо је такође 7. децембра у 59. години живота.

Прочитајте још: Преминуо познати креатор Пјер Карден :"Зашто бих радио само за богате. Желим да радим за људе на улици"

За крај ове тужне и тешке године, једино што можемо да кажемо је, не поновила се!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas