Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВА СЕРИЈА

Велики снови сиромашне девојке: Почиње серија ВАШАР ТАШТИНЕ (Видео)

Нова адаптација класика Вилијама М. Текерија – “Вашар таштине” почиње са емитовањем у недељу, 12. априла од 23 часа

vasar-tastine.jpg
Фото/Промо
Oglas

Смештена у време Наполеонових ратова, седмоделна серија прати Беки Шарп док покушава да се извуче из сиромаштва и постигне успех у енглеском друштву.

Прочитајте још: Никола Ђуричко добио улогу у најпопуларнијој америчкој серији (ВИДЕО)

Њена прича о “покварености, криминалу, радости, вођењу љубави, остављању, смејању, варању, свађању и плесању” води је чак до двора краља Џорџа ИВ, преко битке за Ватерло, док слама срца и остаје кратких рукава куда год да крене.

Оливија Кук предводи јаку глумачку екипу у улози Беки Шарп, а поред ње ћемо гледати музичара и глумца Џонија Флина као Вилијама Добина, Мартина Клунса који тумачи сер Пита Кролија, Франсес де ла Тур као Матилду Кроли, Сурен Џоунс као госпођицу Пинкертон и Мајкла Палина који игра Текерија лично.

Прочитајте још: Одложено снимање четврте сезоне серије ИСТИНЕ И ЛАЖИ?

Ту су и Том Бејтман као Родон Кроли, Клаудија Џеси као Амелија Седли, познати позоришни глумац Симон Расел Бил и Клер Скинер који глуме Бекине родитеље и Дејвид Фин као њен брат Џос. Познати роман је за телевизију адаптирала Гвинет Хјуз, режију потписује Џејмс Стронг, а Џулија Станард је продуценткиња серије.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas