· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

СИМПСОНОВИ су поново успели: Предвидели ИЗБОРНУ КРАЂУ, али и нешто још СТРАШНИЈЕ!

У старим епизодама "Симпсонових" могу се видети сцене немира у САД, скулптуре председника без главе, опустошене радње, али и изборна крађа 2020. године!

Симпсонови су предвидели много тога, па и 2000. године да ће Доналд Трамп постати председник, а то у време ни сам није планирао да се кандидује. Сада су отишли корак даље.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Прошле недеље је на "Фоксу" емитована епизода (стара осам година) у којој Хомер упозорава грађане шта ће се догодити ако не гласају. Укратко, САД ће на напасти ванземаљци и појавиће се "четири јахача аполакипсе": Смрт, Рат, Глад и Болест. У епизоди је показана мапа САД са изборним резултатима подељена између црвених и плавих земаља - иста као што је и сада ситуација!

У тој епизоди се мистер Брнс (власник нуклеарне електране) кандидовао за председника и освојио је исте државе као Бајден! Још је занимљивији снимак у којем Брнс краде гласове!

Предвидели Трампа?
Истини за вољу, емисија да ће Трамп бити председник није снимљена 2000, већ 2005. године!

Прочитаје још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

Међутим, највећи шок изазвао је снимак у којем се види да су "Симпсонови" снимили епизоду у којој пише да ће јануара 2021. године Доналд Трамп умрети! Цела епизода је, наводно, о његовој сахрани!

Фото: Yоутубе/ сцреенсхот Цинефлест

Ипак, испоставило се да то није истина и да је реч само о снимцима који су се појавили на Твитеру.

Предвидели су вирус, статуе без главе...

"Симпсонови" су много тога, заиста, предвидели. Рецимо, у 10 епизоди петог серијала бели тигар је напао илузионисту Роја Хорна, што се и догодило. Предвидели су да ће "Дизни" купити "Фокс". Једанаесте сезоне су, дакле, предвидели да ће Трамп бити председник. У једној епизоди су предвидели немире у Америци, али и статуе председника без главе!

Немири у САД, брод препун заражених туриста...

Наравно, у једној епизоди је Спрингфилдом завладала епидемија. Предвидели су брод за крстарење на којем се појавила заразна болест, што неодољиво подсећа на чувени брод са туристима у Јапану који је практично најавио корону.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Међутим, ако постоји 1.500 епизода неке серије, можда је и логично да свашта могу да предвиде.

Фото: Yоутубе/ сцреенсхот ЕндТимесТВ

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

Ипак, најзанимљивије пророчанство које се још није догодило, јер још није време, а то је да ће САД 2028. године имати предсесницу - Иванку Трамп!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Тwиттер: хттпс://тwиттер.цом/МетроУК | Фацебоок: хттпс://www.фацебоок.цом/МетроУК/

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.