· · Коментари: 0
ЖИВОТНЕ ПРИЧЕ

"20 година тело ми је ТИХО ПРОПАДАЛО, а онда ми је једна бака спасила живот СПАСОНОСНИМ НАПИТКОМ"

Овај поступак спроводи се једном у пет година.

1603976799_Depositphotos_36647353_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Животна прича жене којој је свашен живот, захваљујући напитку од два састојка. Преносимо је у целости.

- Након 20 година многих болести, моје тело је буквално почело да пропада. Имала сам честе уморе, ноге су ми отицале, имала сам честе мучнине, чак сам јела само овсену кашу са водом. Моји сапутници су увек били лоше здравствено стање и недостатак ваздуха. Да не заборавим да кажем и за прекомерну тежину - 90 кг са висином од 165 цм.

Прочитајте још: Ово су РОМЕО и ЈУЛИЈА из ЦРНЕ ГОРЕ: Постали су ЛЕГЕНДА, а симболи њихове ЉУБАВИ виде се и данас

- На све то почела сам да примећујем непријатну буку у ушима, која се појављивала и нестајала на кратко.

- Почели су ужасни болови у врату и леђима, почела сам да губим вид, падала сам у депресију и осећала сам се као идиот јер нисам могла да контролишем своје проблеме.

Прочитајте још: СРПСКА снајка пије РАКИЈУ и хвали ГИБАНИЦУ: Пљуште коментари! (ВИДЕО)

- Један дан после Васкрса сам отишла на пијацу са великом корпом за јаја. Узела сам јаја и било је још места у корпи, видела сам да једна бака продаје леп и велики бели лук и одлучила сам да купим. Док сам стигла до баке, ођедном ми се "замутило" и као да ме је неко ударио чекићем по глави, а испред очију су ми били само црни и жути кругови.

- Сећам се да је корпа пала, људи су се окупили и у том тренутку је дошла бака и дала ми амонијак. Када сам дошла себи и узела дах, она ме је посаветовала да направим овај стари рецепт који она користи већ 20 година и осећа се боље захваљујући њему.

Прочитајте још: Чудо у Краљеву на Свету Петку: "Требало је дете да ти страда, ти си га заменила. Иди у цркву и запали свећу!"

Ево и мог спасења - обичан бели лук и вода!

Рецепт: У авану измрвите 50 великих ченова белог лука, домаћег. Кашу од белог лука сипајте у стаклену теглу и додајте 1 шољу прокуване, али потпуно охлађене воде. Затворите теглу и покријте крпом, ставите на топло место 3 дана. Након тога процедите смесу, избаците остатке, а течност вратите у теглу. Затворите и ставите у фрижидер, тамо чувајте.

Прочитајте још: ДЕВОЈКЕ су кренуле до водопада, али СЛИКА 507 наговештава УЖАС који се догодио! (ФОТО)

Узимање: Узимајте по 8-10 капљица, растварајте у 1 кашичици хладне воде и пијте три пута на дан по 1 кашичицу.

Фото: Депозит

Овај раствор од белог лука је користан код:

  • кардиоваскуларних обољења;
  • спречавање инфаркта миокарда;
  • чисти тело од масноћа;
  • побољшава метаболизам;
  • опоравља вид;
  • спречава атеросклерозу;
  • подмлађује тело.
Процес овог лечења можете поновити након 5 година!

Контраиндикације: Људи са чиром на желуцу и чиром на дванаестопалачном цреву, гастритсом и повишеном киселином не треба да узимају овај напитак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.