· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА

ИГРА СУДБИНЕ! Радници пицерије успели да спасу живот својој муштерији (ФОТО/ВИДЕО)

Како је љубав према пици спасила човеку живот?

1620389604_jjScreenshot_24_1000x1000.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ ABC News

Кирк Александер из Салема, Орегон, био је верни Домино’с Пица купац. У ствари, толико лојалан да када није направио поруџбину у ресторану готово недељу дана, особље ресторана се забринуло.

Ова забринутост, рекле су власти, вероватно је спасила Александеров живот.

Сара Фулер, менаџерка продавнице Домино'с у Салему, рекла је да је Александер (48) редовни купац од 2009. године.

Када смо схватили да се није јавио 11 дана, сви смо се забринули.

- Наручује сваки дан, сваки други дан - рекла је Фулер.

- Његова поруџбина се појављује на екрану јер наручује путем Интернета. Кад видимо да искочи његова поруџбина, сви кажемо - О да, ево је Киркова наруџбина.

Прочитајте још: Нада за УНАКАЖЕНА ЛИЦА војника - Маске Ане Колман Лад! (ФОТО/ВИДЕО)

Али прошла недеља је била другачија. Прошло је неколико дана без иједне Александерове поруџбине.

- Неколико мојих возача је споменуло да већ неко време нису видели како његову поруџбину - рекла је Фулерова.

Када је проверила базу података ресторана, Фулер је открила да је прошло 11 дана од Александерове последње поруџбине.

- То уопште не личи на њега - рекла је Фулерова.

У недељу ујутру, Фулер је замолила возача Трејсија Хамблена да посети Александера, за кога су комшије рекле да је ретко напуштао свој дом. Када је Хамблен стигао до куће, знао је да нешто није у реду. Светла су била упаљена и телевизор је радио, али Александер није дошао до врата нити се јављао на телефон.

Кирка је делило само неколико тренутако од смрти и да нису интервенисали људи из пицерије, сада не би био сама - поручују из болнице.

Хамблен је одмах позвао полицију.

Полиција је одмах дошла до куће и чула слабашан глас како дозива у помоћ. Затекли су Кирка у веома лошем стању.

Одвезли су га у болницу где је констатовано да је доживео шлог.

Прочитајте још: Пронађене МИСТЕРИОЗНЕ грађевине у Саудијској Арабији - Старије и од египатских пирамида! (ФОТО/ВИДЕО)

Из болнице су поручили да је било питање тренутка када би Кирк потпуно колабирао. Захваљујући својој омиљеној пицерији, успео је да преживи.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.