Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНА ПРИЧА

Била је КУМА Цеци и Аркану, а онда је БРУТАЛНО УБИЈЕНА у сачекуши када је имала само 25 година (ВИДЕО)

Маја Павић, млада новинарка, трагично је настрадала две године након венчања Жељка и Светлане Цеце Ражнатовић.

1640206678_ceca.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Светлана Цеца Разнатовиц
Oglas

Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић и њен покојни супруг Жељко Ражнатовић Аркан упознали су се 11. октобра 1993. године на прослави дана Српске добровољачке гарде у Ердуту, а већ 19. фебруара 1995. године су се и венчали.

Цецина кума на венчању била је млада новинарка Маја Павић, која је у фебруару 1997. године убијена у сачекуши са својим дечком Радетом Ћалдовићем Ћентом, у Француској улици у Београду.

Прочитајте још: НЕПОЗНАТЕ ЧИЊЕНИЦЕ О Жељку Ражнатовићу - ево како је добио надимак АРКАН

Маја је још као средњошколка због лепоте, висине и стаса постала је фотомодел, а онда је завршила и двогодишње школовање за новинара-водитеља, јер јој је новинарство био животни сан.

Пријатељство са Цецом

1991. почела је да ради на телевизији и да води емисије уживо. Са Цецом се упознала 1993. године када ју је ангажовао штаб Арканове ССЈ да води промотивне скупове и странке.

"Био је неки мутан новембарски дан. Цецу сам упознала у гардероби Хале спортова у Панчеву. На први поглед није ми била нарочито симпатична, а изгледа ни ја њој. Зашто? Па, једноставно тако је било. То је трајало три дана, четвртог смо селе у неки џип и отад смо нераздвојне. Често смо спавале једна код друге, заједно јеле, дружиле се... Касније сам ишла на све њене концерте, она је долазила на снимање мојих емисија", причала је својевремено Цецина кума.

Кумство се не одбија

"Пристала сам, наравно", причала је Маја тада и додала да је морала да издржи вишенедељну гужву око венчања и додала како је имала осећај као да се она удаје.

Маја Павић је затим открила и како је упознала кума Аркана, који је за све новинаре био изазов.

Љубав због које је настрадала

Маја је потом открила да је њен изабраник Арканов друг из детињства.

"То је Раде Ћалдовић. Жељков друг из детињства. Упознали смо се у дискотеци 26. априла 1994. године и то још траје."

И трајало је, све до 15. фебруара 1997. године. Наиме, у раним јутарњим сатима из хеклера са пригушивачем убице су ликвидирале Радета Ћалдовића Ћенту, једног од последњих славних имена београдског и европског подземља, али и Мају Павић, која се ту затекла, у Француској улици у Београду.

Маја је у тренутку када је брутално убијена имала само 25 година.

Ћента је важио за припадника старе гарде жестоких момака који су дуго владали асфалтом Србије и Европе. Ипак, последњих година је деловало да се повукао и да жели мрнији живот.

Све чешће је виђен како опуштено седи са Мајом у граду, а почео је да гради и заједничку кућу. Неки кажу да се превише опустио и у том тренутку га је стигла смрт. Нажалост, у ту смрт са собом је повео и младу и недужну девојку, пред којом је био живот.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas