Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOTNA PRIČA

Bila je KUMA Ceci i Arkanu, a onda je BRUTALNO UBIJENA u sačekuši kada je imala samo 25 godina (VIDEO)

Maja Pavić, mlada novinarka, tragično je nastradala dve godine nakon venčanja Željka i Svetlane Cece Ražnatović.

1640206678_ceca.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Svetlana Ceca Raznatovic
Oglas

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan upoznali su se 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu, a već 19. februara 1995. godine su se i venčali.

Cecina kuma na venčanju bila je mlada novinarka Maja Pavić, koja je u februaru 1997. godine ubijena u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom, u Francuskoj ulici u Beogradu.

Pročitajte još: NEPOZNATE ČINJENICE O Željku Ražnatoviću - evo kako je dobio nadimak ARKAN

Maja je još kao srednjoškolka zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san.

Prijateljstvo sa Cecom

1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo. Sa Cecom se upoznala 1993. godine kada ju je angažovao štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove i stranke.

"Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisija", pričala je svojevremeno Cecina kuma.

Kumstvo se ne odbija

"Pristala sam, naravno", pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja i dodala kako je imala osećaj kao da se ona udaje.

Maja Pavić je zatim otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

LJubav zbog koje je nastradala

Maja je potom otkrila da je njen izabranik Arkanov drug iz detinjstva.

"To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje."

I trajalo je, sve do 15. februara 1997. godine. Naime, u ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici u Beogradu.

Maja je u trenutku kada je brutalno ubijena imala samo 25 godina.

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je delovalo da se povukao i da želi mrniji život.

Sve češće je viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt. Nažalost, u tu smrt sa sobom je poveo i mladu i nedužnu devojku, pred kojom je bio život.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas