Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТИНИТА ПРИЧА

Младић је пронашао новчаник, а у њему ПИСМО и АДРЕСУ: Прича добила НЕОЧЕКИВАН ОБРТ

Приче обичних људи увек нас фасцинирају, али ова дефинитивно никога неће оставити равнодушним

1598437256_novcanik.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Један младић враћајући се са посла, на улици пронашао је новчаник. Отворио га је не би ли нашао некаква документа, како би га вратио власнику.

Прочитајте још: Затруднела је са 12 година, породица ју је оставила да умре: Судбина јој је наменила ДРУГАЧИЈИ КРАЈ! (ВИДЕО)

Фото: деспоситос

Када га је отворио, доживео је невероватно изненађење. Унутра је било само три долара и старо згужвано писмо. Једино што се на коверти видело била је адреса. Младић је узео да прочита писмо, како би сазнао неке податке и дошао до власника. Писмо је написано пре 60 година и било је упућену мушкарцу по имену Мајкл.

Ово тужно писмо у коме девојка објашњава младићу да не могу да се виђају, јер јој мајка не дозвољава, али да ће га увек волети и потписала се као Хана, изазвало је невероватне емоције у момку који га је пронашао, али и даље није имао никакве информације о власнику новчаника и писма. Одлучио је да потражи бриој телефона помоћу адресе која се налазила на коверти. Оператерка га је повезала са женом која живи у тој кући. Она му је објаснила да је она пре 30 година купила кућу и да су власници имали ћерку која се звала Хана. Као и да је Хана морала мајку да смести у старачки дом. Младић се захвалио и кренуо у потрагу, позвао је старачки дом и сазнао да је Ханина мајка преминула, али да Хана управо живи у том старачком дому.

Прочитајте још: ТУГА: Нашао је ПИСМО ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ после СМРТИ ЖЕНЕ: Док је читао, сузе су лиле

Фото: деспоситос

- Иако сам се питао да ли све ово вреди, отишао сам до старачког дома да посетим ову сада већ старицу. Сестра ме је одвела до собе у којој је седела једна пријатна старица седе косе и гледала телевизор. Испричао сам јој све о новчанику и показао писмо, а она ми је одговорила да је много волела Мајкла, али да је имала 16 година и да није могла да се уда за њега, јер јој је мајка бранила. Писмо је био последњи контакт са њим - рекла је Хана.

- Мајкл Голштајн је био предивна особа, ако га будеш нашао реци му да и даље мислим на њега и да га још увек волим.

Младић се захвалио старици и отишао. На изласку зауставио га је чувар и питао, да ли је добио одговоре које је тражио.

Фото: деспоситос

Рекао му је да је сазнао презиме особе којој је било упућено писмо. А онда је уследио шок, чувар је препознао новчаник особе која је смештена у истом старачком дому само на 8. спрату. Младић се вратио до сестре и замолио је да га одведе до господина Голдштајна, дошао је у собу и затекао старца како чита књигу. Објаснио му је све и вратио новчаник, а онда и испричао шта је све прошао. Овом господину није било пријатно што је младић прочитао његово писмо, али му је потврдио да је Хану јако волео и да се због тога није оженио. 

Младић у неверици говори овом старијем господину да пође за њим, уводи га у собу где се налазила Хана. Након скоро 60 година, пар се поново срео и више се нису раздвајали. А младића су позвали да им буде кум  на венчању које је одржано у старачном дому.

Прочитајте још: Драга и Александар Обреновић сликали су се са својим УБИЦАМА годину пре смрти, а фотографија се и данас може видети (ФОТО)

Ова прича је још један доказ, да праве и искрене љубави никада не пролазе, као и да је за оне који воле време вечно.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas