Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СУДБИНЕ

Да се НАЈЕЖИШ! Ана годину дана ПРОГАЊАЛА три девојке због кобне грешке из прошлости

Необична животна судбина Ана Зирјанова (27) из Санкт Петербурга шокирала је светску јавност.

1613848124_woman-1517024_960_720.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Неке љубави осуђене су на пропаст, а неке љубави осим краха испишу историју немилих догађаја које укључе шири круг људи, ни криве ни дужне. Таква судбина задесила је три девојке, које су прогоњене од стране Рускиње Ане Зирјанове (27) из Санкт Петербурга због неспоразуме и краха љубавне везе.

Прочитајте још: Бритни Спирс шаље шифроване поруке преко друштвене игре? (ФОТО)

Наиме, све је почело средином 2019. године, када је ова Рускиња у клубу упознала Артема, згодног пливача са којим је ушла у везу. Планирали су и заједнички живот, а онда се под спелтом несрећних околности догодила једна ситуација која ће Ани у потпуности променити ток живота. Али не само Ани, већ и недужним и непознатим девојкама.

Рускиња је тада изашла са другарицом на пиће када су им пришла два момка. На кратко, Ана је остала сама са момцима, а то су приметиле три девојке из другог дела кафића које су симпатисале Артема, Аниног момка па су му пренеле да му Ана није верна. Међу заљубљеним паром избила је свађа, која је резултирала раскидом.

Прочитајте још:  Светлост од Сунца до Земље путује 8 минута - ми је испоручујемо на притисак прекидача

Несрећна околност била је да је Артем тада Ани показао фотографије девојака, које су му пренеле причу о неверству. Тада је почео њихов пакао.

Ана је скенирала сва три профила поменутих девојака, преко познаника се распитала ко су, где живе и да ли студирају. Кренула је да свим трима буквално урнише живот. Отварала је лажне профиле на мрежама, а преко непознатих и-мејл адреса умела је и да им прети, али тако да никад не пређе границу како је не би пријавиле полицији. Родитељима би, рецимо, рекла да иде да вози бицикл покрај реке Неве, а заправо је била права ухода, особа која прогања непознате девојке и оставља им свакакве поруке чак и у поштанским сандучићима.

Како је разоткривена?

Прочитајте још: СОВА угрозила донедавно неприкосновени Шурфајер (ФОТО)

Откривена је тек почетком 2021. године. Девојке су се договориле да на Фејсбуку напишу да иду у биоскоп знајући да ће особа која их прогања то да види. У биоскоп нису ушле, али су седеле у ауту читаво вече да виде ко ће доћи. Виделе су управо Ану. 

Закључиле су да је она вероватно та која им прави пакао од живота, па су после неколико дана направиле сличну “финту” да би навукле Ану и биле су у праву. Уместо да позову полицију, уништиле су је по крају и на мрежама описујући дословно све невоље кроз које су пролазиле.

Ана је била раскринкана и како не би на крају завршила у полицијској станици, погасила је све профиле и нестала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas