Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОСЈАЧЕЊЕ

Две жене које живе као БЕСКУЋНИЦЕ ОТКРИЛЕ да око Нове године ЗАРАЂУЈУ и до 11.000 динара - Ево како се осећају уочи празника

Жене које су приморане да просе на улицама након што их је друштво "напустило" рекле су да су људи великодушнији уочи Нове године.

1637582628_shutterstock_1354574114.jpg
Фото:Shutterstock
Oglas

Мајка двоје деце, стара 31, и 49-годишња жена, које су захтевале да буду анонимне, рекле су да могу да зараде до 80 фунти на сат (око 11.000 динара), преноси Лидс Ливе.

Остављени без подршке

Млађа жена, која је била на улици у последње три године, признала је да је недавно користила дрогу након што је претрпела рецидив.

Прочитајте још: "ТЕШКО МИ ЈЕ ДА ГЛЕДАМ": Овако су Небојша Глоговац и Маринко Маџгаљ певали за своју душу - Снимак на који су многи бурно реаговали (ВИДЕО)

Рекла је да се вратила на „мрачно ментално место“, али каже да божићно време често доноси љубазан дух у људима.

Расплакавши се, рекла је: „У време Нове године увек сам зарађивала много новца. Не знам колико - око 80 фунти на сат, глупа сума. Сећам се да сам седела на новогодишњим пијацама и добијала много новца. Заиста је погрешан осећај јер те људи жале и ти добијаш храну и добијаш новац, али то је само с*** ситуација.”

Жена поред ње признала је да дели слично мишљење.

Ова 49-годишњакиња, која је некада радила у продавници рибе и помфрита и као чистачица, рекла је: „Можете да нађете неке лепе људе који ће доћи и рећи 'Добро види, знамо да си бескућник' и они ће вам дати новац, помоћи ће вам. Они су заиста љубазни. Али можете срести и много расположених људи који вас само гледају као да сте прљави."

Жена, иако признаје да је алкохоличарка, тврди да није наркоман. Она каже да се осећа "напуштеном" од друштва, наводећи да се женама на њеном положају не нуди довољна подршка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas