· · Коментари: 0
САЗНАЊЕ

Прича о гинекологу из пакла ће вас ШОKИРАТИ: Фиона на ЈЕЗИВ начин открила ко јој је биолошки отац

Фиона је у 53. години сазнала ко јој је заправо биолошки отац.

1613556065_fiona.png
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / Анита Беаумонт

Фиона Дароч је случајно, у 53. години, сазнала да јој је Норман Вокер отац. Она је случајно сазнала за то - пронашла је старе фотографије др Валкера и схватила да њена ћерка личи на њега.

Прочитајте још: Ови младићи имају чудну и ретку болест - говоре им да поседују "ДАР", али они плаћају високу цену за то (ВИДЕО)

Жена је доживела шок када је сазнала да јој је кум - који је такође био гинеколог њене мајке - биолошки отац и сазнала да има око 300 браће и сестара. Фиона, која је рођена у Јужној Африци, а сада живи у Аустралији, случајно је открила да је акушер Норман Валкер заправо њен отац.

Сасвим случајно је сазнала истину!

Тражила је књиге које је написао њен кум када је наишла на чудан преглед жене из Ирске, рекла је за "СБС Инсигхт" у ексклузивном интервјуу. Иркиња је покушавала да нађе информације о њему и написала је: "Др Вокер је био мој биолошки отац и донатор сперме".

Прочитајте још: Наша позната певачица ПОГИНУЛА 3 месеца након судбоносног сусрета са баба Вангом: Једном реченицом јој наговестила ТРАГЕДИЈУ!

Госпођа Фиона, која у то време није ни знала да је зачета од донатора сперме, имала је низ писама упућених др Вокеру из њене младости, заједно са његовим ратним медаљама и фотографијама.

Фиона има око 200-300 полубраће и сестара широм света

Узвратила је жени из Ирске речима: "Хеј, имам све ове ствари које бих радо поделила с вама". Али како је разговор текао дубље, она је почела више да се пита. - Када сам извадила његова писма, пронашла сам и његову возачку дозволу - рекла је Фиона.

- Показала сам га свом мужу и рекла: "На кога личи?" Мој муже се само насмејао и рекао да је исти као наша млађа ћерка.

Прочитајте још: 4 речи са ДЕТЕТОВОГ цртежа једној су мами СЛОМИЛЕ срце (ФОТО)

Фиона је тада знала да је време да се суочи са мајком.

Мајка јој је рекла да су користили донора сперме и да је др Валкер био њен гинеколог који је рекао да је обично користио студенте медицине. Госпођа Дароч, чији је законити отац умро годинама раније, била је схрвана и бесна што је лагана све то време. - Било је то као да губим оца који ме је цео живот одгајао - рекла је. - Доживљавате исту тугу и губитак, јер више нисте повезани са особом за коју сте мислили да сте повезани.

Прочитајте још: Звали су га "СВЕТАЦ из Бајлова", био је просјак који је обновио више православних цркава него држава

Њена мајка није била јасна у процесу донирања сперме и није дала директан одговор када се суочила са тим да ли мисли да је др Вокер донор. Када је најстарија ћерка госпође Дароч 2017. године урадила ДНК тест, њене сумње су потврђене.

Фиона је у 53. години сазнала ко јој је прави отац

- Кад су изашли резултати, поклапала се са пуно и пуно људи и није имала појма ко су они. Случајно се догодило да је један од те деце предао тестове читаве своје породице за Божић и сви смо се истовремено поклапали. Одатле су отуђена браћа и сестре почели да састављају делове своје породице.

Прочитајте још: Како је Кејт Мидлтон "спасила" принца Вилијама?

Такође су разговарали са особљем у донаторској клиници које је потврдило поступке др Вокера и рекли да су многе породице постале жртве неовлашћеног процеса у рукама гинеколога. Најмлађа ћерка госпође Дароч недавно је открила да има ујака који је 15 година млађи од њене мајке - што указује да је доктор активно вршио донаторске малвезације око 15 година после Фиониног рођења.

- Мислим да имам можда од 200 до 300 полубраће и сестара. Пронађења су браћа и сестре из Сједињених Држава, Ирске, Новог Зеланда, Велике Британије, Јужне Африке и Аустрије - завршила је Фиона.

Др Вокер је одузео себи живот када је Фиони било 15 година..

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.