· · Коментари: 0
тужно

"Ја сам Јован, имам 11 година, а моја мама се бави "оним": рекао је показујући средњи прст. Онда ми је затражио једно"

Ради се о сусрету једног Београђанина са дечачићем за кога је у први мах помислио да је просјак.

1599908491_person-731165_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Већ пар дана друштвеним мрежама кружи статус који је разнежио и потресао све који су наишли на њега. Ради се о сусрету једног Београђанина са дечачићем за кога је у први мах помислио да је просјак. Међутим, већ након пар реченица измењених са дететом, схватио је да је прича много комплекснија него што изгледа у први мах.

Опис овог догађаја вам доносимо у целости:

- Покушаћу да будем тачан у овој фрапантној причи али не и кратак, јер ово сто ми се десило у задњих сат времена а желим да вам испричам, то изискује. Наиме, док чекам 52. на Звенцу, прилази ми дечкић онако бојажљиво и некако срамљиво те ме запита:

- Извините чико, јел би могли да ми оставите мало тог вашег чоколадног млека, знате јео сам сада пицу и жедан сам а немам више пара?!

Гледам и не верујем, бео, без акцента, лепо обучен и обувен, чист и леп црнокоси плавооки мршав дечкић.

- Хоћеш да ти купим цело чоколадно и још нешто да једеш?

Прочитајте још: Ако овако одлазите на СПАВАЊЕ - интелигентнији сте од оних који раде супротно

Он се насмеја.

- Па ако имате пара, може али само чоколадно, нећу више да једем, пица ми је била таман, а сад ћу да идем да спавам, хвала вам.

Прелазимо до пекаре.

- А како се зовеш и колико имаш година? - Питам га ја, а он онако са ставом:

- Ја сам Јован и имам 11г, мислим имаћу за Божиц.

Купим чоколадно и враћамо се ка станици.

- Добро, то је све ок, али реци ми шта радиш овде овако касно или је рано?

Погледам га онако мало прекорно.

- Па, чекам 52. исто ко и ви, ја живим код Мека на Брду, јел знате где је то? Климнем потвдно главом.

- А шта ћеш овде, мали си ти за ноћни провод?

Прочитајте још: Јутјубер прикупио ТРИ МИЛИОНА прегледа за два сата, а шта је РАДИО НА СНИМКУ... (ВИДЕО)

Он одпи мало млека.

Фото: Депосит

- Па знате како, не волим о томе да причам, али када ме већ питате ево да вам казем. Знате,моја мама је оно.

и показа ми средњи прст,  - Обично ради на улици -  застаде и одпи још мало, док су се мени очи избечиле.

- Задњих пар дана је болесна, па ради кући и вечерас их има тројицу, па је брату и мени дала 300 динара да идемо до града и да се не враћамо пре 5.

Прочитајте још: МАТЕМАТИКА ЈЕ ЈАСНА: Сваки четрнаести човек који је икада постојао – ДАНАС ЈЕ ЖИВ

Не верујем шта ми дете прича: - Аха, имаш брата, па где је он сада?

Слегнуо је раменима.

- Ма за њега ме баш брига, знате, он је старији има 14г и у неком лошем је фазону, пије пиво, а ја не волим јер је горко, а и пуши, мени је то тотално безвезе, сто би неко пушио и угрожавао своје здравље?!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.